29 / 03 / 2024

parima rezidans

parima rezidans

Merter Parima Rezidans iletişim bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. Fer yapı imzasıyla yükselen ve 223 birimden meydana gelen proje İstanbul Merter'de inşa ediliyor. Projede ev ve ofisler bulunuyor.

Parima’da yüzde 1 peşinat, 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Ofis ve ev ofis konseptinin standartlarını yeniden belirleyen projenin peşin metrekare satış fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor. FerYapı’dan, Merter E-5 üzerinde yer alan ofis projesi Parima’da yüzde 1 peşinat, 36 ay vade farksız ödeme fırsatı...

Parima Residence 130 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

FerYapı, İstanbul Avrupa Yakası’ nda Merter E-5 yolu üzerinde mükemmel konumu ve fark yaratan yeni projesi “Parima Residence” ile Merter’ e yepyeni bir soluk getiriyor.

Parima Residence'ta 200 bin dolara 1+1 daire!

Merter'de yer alan Parima Residence'ta stüdyo daireler 140 bin dolardan, 1+1 daireler 200 bin dolardan başlıyor.

Parima Residence'ta metrekaresi 2 bin 800 dolar! Satışa çıktı!

Fer Yapı'nın Merter'de inşa edeceği Parima Residence bugün satışa çıktı. Parima Residence'ta teslim tarihi Nisan 2014 olarak belirlendi...

Parima Residence'ta teslimler ne zaman?

Parima Residence'ta teslimler Nisan 2014 yılında yapılıyor. Home ofis kullanıma yönelik rezidans dairelerin büyüklüğü 37 metrekare ile 101 metrekare arasında değişiyor...

Parima Rezidans'ın inşaatı 1 ay içinde başlıyor! Yarın satışta!

Yarın satışa çıkacak olan Parima Residence'ın inşaat çalışmaları 1 ay içerisinde başlıyor. Projede teslimler Nisan 2014'te yapılıyor...

www.parimaresidence.com internet sitesi açıldı!

Yarın satışa çıkacak olan Parima Residence Merter'de 13 katlı tek blok halinde yükseliyor. Projede teslimler Nisan 2014'te yapılıyor.

Parima Residence 12 Ekim'de satışa çıkıyor!

FerYapı, İstanbul Avrupa Yakası’ nda Merter E-5 yolu üzerinde mükemmel konumu ve fark yaratan yeni projesi “Parima Residence” ile Merter’ e yepyeni bir soluk getiriyor...

Parima Residence nerde?

Detaylarının açıklanmadığı Topkapı Parima Residence projesi Ekim ayında satışa çıkacak...

Parima Rezidans'ta peşinatsız ara ödemesiz 36 ay vade!

Fer Yapı imzasıyla İstanbul Merter'de yükselen projede 223 bağımsız birim yer alıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde yayılan Parima Rezidans'ın ödeme koşulları kapsamında peşinatsız ara ödemesiz 36 ay vade imkanı sunuluyor.

Parima Rezidans Merter'de 0 peşinat, 0 ara ödeme, 36 ay vadeyle!

223 bağımsız üniteden meydana gelen Parima Rezidans Merter projesinde yer alan bağımsız üniteler için düzenlenen yeni kampanya dahilinde peşinatsız, ara ödemesiz, 36 ay vadelendirme uygulanuyor.

Parima Rezidans'ta teslimler Haziran 2015'te!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Merter'de hayata geçirilen Parima Rezidans projesi Fer Yapı imzası taşıyor. 23 bağımsız üniteden meydana gelen projede teslimlerin Haziran 2015'te yapılması planlanıyor.

Parima Rezidans Fer Yapı!

Parima Rezidans Fer Yapı imzasıyla İstanbul Merter'de E-5 Karayolu üzerinde inşa ediliyor. 16 katlı olarak tasarlanan projede fiyatlar 162 bin dolardan başlıyor. Projenin zemin katında 2 ticari birim ve mağaza yer alıyor.

Merter Parima Rezidans iletişim!

Merter Parima Rezidans iletişim bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. Fer yapı imzasıyla yükselen ve 223 birimden meydana gelen proje İstanbul Merter'de inşa ediliyor. Projede ev ve ofisler bulunuyor.

Parima Rezidans'ta teslimler 2015'te!

Fer Yapı imzası taşıyan Parima Rezidans'ta teslimler 2015 yılının Haziran ayı olarak planlanıyor. İstanbul Merter'deki projede yüzde 1 peşinat ve 36 ay faizsiz vadelendirme imkanı sunuluyor.

Fer Yapı Parima Rezidans'ta 36 ay 0 faizle! Haziran 2015'te teslim!

Fer Yapı Parima Rezidans projesinde yer alan dairelerin ödemelerinde 36 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Ayrıca yüzde 1 peşinat ödeniyor. Projede teslimler Haziran 2015 'te gerçekleştirilecek.

Parima Rezidans Merter'de 36 ay 0 faizle! Yüzde 1 peşinatla!

Parima Rezidans Merter projesi kapsamında yer alan ofisler için 36 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Yüzde 1 peşinatın uygulandığı projede metrekare birim fiyatları 2 bin 800 TL'den başlıyor.

Parima Rezidans Merter'de yüzde 1 peşinatla! 36 ay 0 faizle!

Parima Rezidans Merter projesinde yer alan ofisler ve ev ofisler için düzenlenen ödeme planı kapsamında yüzde 1 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. 36 ay faiz uygulanmadan da vadelendirme yapılıyor.

Parima Rezidans Cevizlibağ fiyat listesi!

Parima Rezidans Cevizlibağ fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizin içinde yer alıyor. 12 katlı tek blok halinde yükselen proje kapsamında stüdyo ve 1 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Parima Rezidans Cevizlibağ iletişim!

Parima Rezidans Cevizlibağ iletişim için satış ofisine 0212 482 20 20 telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz. Parima Rezidans daire fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 3 bin 500 TL'den başlıyor...

Parima Rezidans Cevizlibağ vaziyet planı!

Parima Rezidans Cevizlibağ vaziyet planı henüz yayınlanmadı, Parima Rezidans 'ın metrekare birim fiyatı 3 bin 500 lira olarak belirlendi, proje kapsamındaki konutların satışları devam ediyor...

Parima Rezidans Cevizlibağ satılık daire!

Parima Rezidans Cevizlibağ satılık daire fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 3 bin 500 lira olarak belirlendi, Cevizlibağ Parima Rezidans projesi 12 katlı tek blok halinde yükseliyor...

parima rezidans Haberi

parima rezidans

16 katlı olacak şekilde tasarlanan proje metrobüs ve metro duraklarına çok yakın mesafede yer alıyor. Merter Parima Rezidans iletişim bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunan proje E-5 Karayolu üzerinde Merter'de yükseliyor. Parima Rezidans'ın zemin katında mağazalar ve 2 adet ticari birim bulunuyor. 



Merter Parima Rezidans fiyat:

162 bin dolardan başlangıç gösteren fiyatlarla alıcı bekleyen projenin ödeme planı kapsamında ara ödemesiz ve peşinatsız 36  ay vade fırsatı sunuluyor.


15 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılan Merter Parima Rezidans  Fer Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Projede ofislerin alan büyüklükleri ise 45 ile 970 metrekare arasında değişiyor. 2 bin 500 metrekarelik bahçesi bulunan projenin teslim tarihi 2015 yılının Haziran ayı olarak planlanıyor.


Merter Parima Rezidans adres:

Fer Yapı  Parima...