26 / 04 / 2024

Parima Residence 130 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

 Parima Residence 130 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Firma: Fer Yapı

Proje: Parima Residence

FerYapı, İstanbul Avrupa Yakası’ nda Merter E-5 yolu üzerinde mükemmel konumu ve fark yaratan yeni projesi “Parima Residence” ile Merter’ e yepyeni bir soluk getiriyor.




Gayrimenkul sektöründe adından söz ettiren, merkezi lokasyonlarda büyük projelere imza atan FerYapı, İstanbul Avrupa Yakası’ ndaki yeni yatırımı olan “Parima Residence” projesini hayata geçiriyor.  Parima Residence  şehrin merkezinde ayrıcalıklı ve modern bir yaşam alanı sunuyor.


Parima Residence'ta daire fiyatları; stüdyo daireler 130 bin dolar, 1+1 daireler 198 bin dolar, 2+1 daireler 258 bin dolardan başlayarak satışa sunuluyor.


 Parima Residence 130 bin dolardan başlayan fiyatlarla!


FerYapı’ dan doğru lokasyonda, doğru proje “Parima Residence”


FerYapı, İstanbul’ un en önemli merkezlerinde hayata geçirdiği benzersiz projelere bir yenisi daha ekliyor.

 “Parima Residence”, Merter E-5 karayolu üzerinde, Merter metro istasyonu ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde bulunuyor. Şehrin en merkezi noktalarından Eminönü-Sultanahmet’e 10 dakika, Mecidiyeköy’e 10 dakika, Taksim’e 15 dakika, Vatan Caddesi’ne 3 dakika, Bakırköy’e 7 dakika, Havaalanına ise sadace 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Parima Residence 12 katlı ve 126 bağımsız bölümden oluşan tamamı rezidans özelliğine sahip stüdyo dairelerden, 2+1’ lere kadar istediğiniz genişlikte satışa sunuluyor. Her daireye kapalı otopark imkanı sağlayan Parima Residence’ın günün stresini atmak ve kendinizi daha sağlıklı hissetmenizi sağlayacak fitness salonu, misafirlerinize keyifli ve konforlu bir ortam sunan VIP lounge’ı, şehrin manzarasına hakim çatı terası, toplantı ve multimedya odası gibi sosyal olanaklarıyla hayatınızda fark yaratacak. Multimedya odasını ister sunumlarınızı paylaşmak, ister dostlarınızla maç izlemek veya sinema keyfiniz için kullanabilirsiniz. Parima Residence'nin yaşam standartınızı yükseltecek back up concierge ve danışmanın da bulunduğu geniş lobisinin lüksünü misafirleriniz ile de paylaşacaksınız.


 Parima Residence 130 bin dolardan başlayan fiyatlarla!


İster ev ister ev-ofis olarak kullanabilme özelliği ile Parima Residence, bir residence’de olabilecek tüm olanakları bir arada sunarak yaşamınıza konfor ve kolaylık katıyor. 




0212 482 20 20

www.parimaresidence.com


projeye sor



Geri Dön