19 / 04 / 2024

Park Elektrik cengiz inşaat

Park Elektrik cengiz inşaat

Park Elektrik hisseleri bakır üretim varlıklarını satış kararını açıkladı. Kararın aldından şirketin hisseleri yüzde 10 kadar yükseldi.

Dilek Emil kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız  Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Emil kimdir? Kaç yaşında? Dilek Emil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dilek Emil'in eğitim hayatı nasıldı?

Baka Telekom Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baka Telekom Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Taş tarafından kuruldu.

Üçyol Elektrik İnşaat Nakliyat Otomotiv Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçyol Elektrik İnşaat Nakliyat Otomotiv Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Engin tarafından kuruldu.

Öztekler Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztekler Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Talih Cengiz tarafından kuruldu.

Ankapark'a elektrik pazartesi verilecek!

Eğlence parkı Ankapark'a 45 günlük kesintinin ardından pazartesi günü elektrik verilmesi bekleniyor...

Ankarapark ile Başkent Elektrik ilk kez masaya oturuyor!

Ankapark,yeni yılda parkı hizmete açmak için Başkent Elektrik ile bugün 2.5 milyon liralık borcuyla ilgili olarak ilk kez masaya oturacak...

Arya Gül İnşaat Nalburiye Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Gül İnşaat Nalburiye Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Karasu tarafından kuruldu.

Yerel İnşaat Makina Elektrik Hırdavat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yerel İnşaat Makina Elektrik Hırdavat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Öncü tarafından kuruldu...  

Park Elektrik Beyoğlu'ndaki gayrimenkulü Ciner'e 235 bin TL'ye kiraya verdi!

Park Elektrik, Beyoğlu'ndaki gayrimenkulün aylık 235 bin TL + KDV bedelle Ciner Yayın Holding A.Ş.'ye kiraya verdi...

TTCC İnşaat Elektrik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TTCC İnşaat Elektrik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Cengiz Göksel tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Üsküdar Cengiz Hasbal Parkı açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Cengiz Hasbal Parkı açıldı. Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı.

Park Elektrik’ten Cengiz İnşaat’a satış!

Park Elektrik hisseleri bakır üretim varlıklarını satış kararını açıkladı. Kararın aldından şirketin hisseleri yüzde 10 kadar yükseldi.

Maltepe'ye 15 Temmuz Parkı geliyor!

Maltepe Belediyesi, Türk dünyasının ünlü yazarlarından Cengiz Aytmatov’un ismini bir parka vermeye hazırlanırken, yeni Kaymakamlık binasının önündeki alana, “15 Temmuz Parkı” isminin verilmesini gündemine aldı.

Park Elektrik cengiz inşaat Haberi

Park Elektrik cengiz inşaat

Park Elektrik’in Siirt’te bulunan bakır üretimiyle ilgili varlıklarını 715.9 milyon lira artı KDV ile Cengiz İnşaat’a satma ve Konya Ilgın Elektrik Üretim şirketini satın alma kararı aldı. Kararın aldından şirketin hisseleri yüzde 10 kadar yükseldi.


Açıklamalar Park Elektrik tarafından Cumartesi günü yapılırken, Konya Ilgın Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret’in 150 milyon dolar karşılığında şirketin çoğunluk hisse sahibi Park Holding ve Turgay Ciner’den satın alınacağı...