25 / 04 / 2024

Park Elektrik Beyoğlu'ndaki gayrimenkulü Ciner'e 235 bin TL'ye kiraya verdi!

Park Elektrik Beyoğlu'ndaki gayrimenkulü Ciner'e 235 bin TL'ye kiraya verdi!

Park Elektrik, Beyoğlu'ndaki gayrimenkulün aylık 235 bin TL + KDV bedelle Ciner Yayın Holding A.Ş.'ye kiraya verdi...



Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yatırım amaçlı gayrimenkulün kiraya verilmesi hakkında açıklama yaptı.

Park Elektrik mülkiyetinde bulunan Beyoğlu'nda yer alan gayrimenkulün, işlemin karşı tarafının şirketin ilişkili taraflarından Ciner Yayın Holding A.Ş. olması sebebiyle, sermaye piyasası mevzuatı uyarınca söz konusu gayrimenkulün rayiç kira değerinin tespitine yönelik olarak Piri Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 11 Ekim 2018 tarihli ve PGD20180067 nolu değerleme raporunda gayrimenkulün komple bina olarak aylık kira getirisinin vergiler hariç olarak 235 bin TL olarak belirlendiği dikkate alınarak, ilgili gayrimenkulün söz konusu değerleme raporunda tespit edilen değere uygun olarak aylık 235 bin TL + KDV bedelle Ciner Yayın Holding A.Ş.'ye 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren kiraya verilmesine ve bu hususta yapılacak tüm işlemlerin takip ve neticelendirilmesi hususunda şirket yönetimine yetki verilmesine karar verildi.

Park Elektrik'in KAP açıklaması: 
Şirketimizin 22 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında, Şirketimiz mülkiyetinde bulunan Bereketzade Mahallesi, Okçu Musa Caddesi N1 Beyoğlu/İstanbul adresindeki gayrimenkulün, işlemin karşı tarafının Şirketimizin ilişkili taraflarından Ciner Yayın Holding A.Ş. olması sebebiyle, sermaye piyasası mevzuatı uyarınca söz konusu gayrimenkulün rayiç kira değerinin tespitine yönelik olarak Piri Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 11 Ekim 2018 tarihli ve PGD20180067 nolu değerleme raporunda gayrimenkulün komple bina olarak aylık kira getirisinin vergiler hariç olarak 235.000 TL olarak belirlendiği dikkate alınarak, ilgili gayrimenkulün söz konusu değerleme raporunda tespit edilen değere uygun olarak aylık 235.000.-TL + KDV bedelle Ciner Yayın Holding A.Ş.'ye 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren kiraya verilmesine ve bu hususta yapılacak tüm işlemlerin takip ve neticelendirilmesi hususunda Şirket yönetimine yetki verilmesine karar verilmiştir. 

Kamuoyunun bilgisine sunarız. 


Geri Dön