29 / 03 / 2024

Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık

Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık

Rezidor'un beşinci oteli Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık, 2017’nin ikinci çeyreğinde hizmet vermeye başlayacak.

Park Inn by Radisson İstanbul yeni havalimanının ilk oteli oldu!

Silk & Cashmere mağazalarının sahibi Ayşen Zamanpur'un ortağı ve eşi Bijen Zamanpur, yeni açılan İstanbul Havalimanı yolcularına hizmet verecek ilk otel olan Park Inn by Radisson İstanbul'un sahibi oldu.

Park Inn by Radisson Odayeri: İstanbul Havalimanı’nın ilk oteli!

Park Inn by Radisson Odayeri, İstanbul Havalimanı ve Göktürk’e 6 dakika sürüş mesafesinde yer alıyor. Otelin 200 yataklı 97 odası bulunuyor...

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri yeni havalimanına 10 dakika!

Radisson Hotel Group yatırımlarının hızını kesmiyor. Group son olarak, İstanbul'un yeni uluslararası havaalanına on dakika mesafede konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri ile özellikle yurtiçi ve yurtdışı iş amaçlı seyahat edenlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor...

Residence Inn By Marriott, Cubes Ankara’da açılacak!

Ankara'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International’ın Residence Inn By Marriott markası ile anlaşıldı.

İş dünyası Anadolu Yakası'na taşınıyor!

Rezidor Hotel Group’un Radisson Blu Hotel, İstanbul Asia ve Park Inn by Radisson İstanbul Ataşehir otellerinin Genel Müdürü Mustafa Gültekin, "Yeni projeler için değil, faaliyette olan ancak göreceli olarak performansı düşük olan oteller de bünyemize katılabilir." dedi.

Park Inn by Radisson Ataşehir açıldı!

Park Inn by Radisson Ataşehir hizmete açıldı. 128 odadan meydana gelen otel Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanına yakın konumda yer alıyor. 

Sinpaş GYO Expo Turkey by Katar'a katıldı!

Sinpaş GYO, bugün kapılarını açan Expo Turkey by Katar Fuarı'na katıldı. Katar ve Türkiye işbirliğinde gerçekleşen fuarda Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri tanıtılacak.

Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık açılışa hazırlanıyor!

Rezidor'un beşinci oteli Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık, 2017’nin ikinci çeyreğinde hizmet vermeye başlayacak.

Future Park Oteli'nin yüzde 48’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 168 odasının satışını gerçekleştirdi.

Park Inn Otel, Y kuşağı konseptiyle 4 şehirde açılıyor!

Basın Ekspress Yolu üzerinde konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’un ardından İstanbul Ataşehir, Ankara, Samsun, İzmir olmak üzere 4 yeni Park Inn daha hizmete açılacak.

Future Park'ta otel odalarının 87'si satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen Future Park bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Future Park Oteli’nin yüzde 25’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki HawthornSuites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Esenyurt Future Park Otel'in 87 odası satıldı!

Esenyurt'ta yükselen Future Park isimli karma yaşam alanı içinde bulunan Hawthorn Suites By VVyndham İstanbul Esenyurt isimli otelin 348 odasından 87'si satıldı.

Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık Haberi

Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık

Dünyanın en hızlı büyüyen otelcilik şirketlerinden biri olan ve Carlson Rezidor Hotel Group bünyesinde yer alan The Rezidor Hotel Group, Türkiye’de açılacak yeni Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık Oteli için anlaşma imzaladı. Otelin açılmasıyla Rezidor’un Türkiye portföyünde olan ve halen inşaat halinde ve faaliyette olan otellerin toplam sayısı 24’e yükselecek. Rezidor’un Park Inn by Radisson markasının İstanbul’daki beşinci oteli olacak Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık Oteli’nin 2017’nin ikinci çeyreğinde açılması planlanıyor.


The Rezidor Hotel Group Başkan Yardımcısı ve Geliştirmeden Sorumlu Üst Yöneticisi Elie Younes, yaptığı açıklamada “Radisson Blu, İstanbul’daki lüks oteller arasında üst segmentin en büyük markası olmaya devam ediyor. Park Inn by Radisson markamızla pazarın orta segmentinde büyümek için bu ivmeden yararlanmayı hedefliyoruz. Türkiye’nin uzun...