28 / 03 / 2024

Park Mozaik ev fiyatları ne kadar

Park Mozaik ev fiyatları ne kadar

Park Mozaik'te yepyeni ödeme seçenekleri sunuluyor. Dairelerin 658 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor.

Yaşamı renkli kılan ne varsa Park Mozaik'te!

"Yaşamı renkli kılan ne varsa Park Mozaik'te" sloganıyla lansman dönemi fiyatlarıyla satış sürecine devam eden Park Mozaik projesi Ankara - Çankaya'da hayata geçiriliyor. Projede daireler 410 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Park Mozaik projesinde yüzde 0,79 faiz kampanyası!

Tepe ve Mesa'nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik projesinde yüzde 0,79 faizle ödeme fırsatı sunuluyor...

Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Park Mozaik’te bahar şenliği!

Park Mozaik'te yaşam tüm güzelliğiyle devam ediyor. Park Mozaik sakinleri, baharı tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte ilkini gerçekleştirdikleri Bahar Şenliği ile karşıladı.

Yücel Park’ta ev alana yüzde 10 prim garantisi!

Teknik Yapı Kartal’da ön talep topladığı yeni projesi Yücel Park’ta ev alana yüzde 10 prim garantisi veriyor. Projede fiyatlar 299 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 

Park Mozaik'te yaşama derinlik katan 9 meydan açıldı!

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde inşa edilen Park Mozaik projesi sonbaharı düzenlediği barbekü partisi ile karşıladı. Sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma şansı veren projede tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor...

Teknik Yapı Deluxia Park Residence ev fiyatları!

İstanbul Kartal'da yükselen Teknik Yapı Deluxia Park Residence ev fiyatları 402 bin 200 TL'den başlıyor. Proje 364 daire ve 34 ofisten oluşuyor.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Park Mozaik barbekü partisi yarın!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi yarın yapılacak.

Park Mozaik barbekü partisi 23 Temmuz'da!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi 23 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Park Mozaik ev fiyatları ne kadar Haberi

Park Mozaik ev fiyatları ne kadar

Park Mozaik Konutları Ankara Çankaya'da hayata geçiriliyor. Projede ilk etap teslimleri Aralık 2016, ikinci etap teslimleri ise Aralık 2017 tarihinde gerçekleşecek. 


Çankaya Park Mozaik Evleri fiyatları 658 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Tepe-Mesa Mesken Ortaklığı tarafından inşa edilen proje 858 adet konuttan meydana geliyor. 


Park Mozaik'te yepyeni ödeme seçenekleri!

Peşinde yüzde 15 indirim avantajı sunan Park Mozaik Çankaya'da yüzde 35 peşin ödemelerde, kalan kısmın yüzde 35'i teslimde ödeniyor, kalan kısım ise 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Tepe - Mesa Park Mozaik'te daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje 74 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Park Mozaik Rezidans'ın sosyal donatı alanları; yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna,...