24 / 04 / 2024

park village konakları

park village konakları

Teslimlerin 31 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşeceği Park Village projesinde konutların fiyatları 625 bin dolardan başlayıp, 725 bin dolara kadar yükseliyor...

Park Village Konakların'da fiyatlar 600 bin dolardan başlıyor!

İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen Park Village Konakları projesinde villaların fiyatları 600 bin dolar ile 725 bin bin dolar arasında değişiyor. Teslimler 31 Aralık 2013'te gerçekleşecek...

Hayat Park Prestij Konakları fiyat!

Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Hayat Park Prestij Konakları nerede?

Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Hayat Park Prestij Konakları geliyor! Yeni proje!

Ünsal Group Başakşehir'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Proje 221 milyon 849 bin 888 TL'ye mal olacak.

Toskana Orizzonte'de teslimler 30 Eylül'de başlıyor!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı, Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 1.Etap teslimleri 30 Haziran'da yapılacak!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları devam ediyor!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Toskana Vadisi projesi tek katlı yaşam konseptiyle birleşiyor!

Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesi, Ankan Yapı'nın eseri olan Park Village "tek katlı yaşam konsepti" ile birleşerek Büyükçekmece'de oluşturulan Toskana kimliğini yeniden yorumluyor.

Toskana Vadisi European Property Awards'ta ödül aldı!

GAYRİMENKUL oskarları olarak da bilinen European Property Awards yarışmasında 2013’te 3 kategoride ödüle layık görülen Park Village projesi bu yıl da mimari kategoride en iyi müstakil konut dalında ödül aldı.

Arıkan Yapı tek katlı villa yaşamına Avrupa'dan 4. ödül!

Gayrimenkul oskarları olarak da bilinen European Property Awards yarışmasında 2013 yılında 3 kategoride ödüle layık bulunan Park Village projesi bu yılda mimari kategoride en iyi müstakil konut dalında ödüle layık görüldü...

Toskana Vadisi 3. Faz'da 530 bin USD'den başlayan fiyatlarla!

Park Village “ tek katlı yaşam konsepti” ile birleşerek Büyükçekmece’de oluşturulan Toskana kimliğini yeniden yorumluyor.

Asmalı Park Konakları ulaşım!

Asmalı Park Konakları ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü'nde yükselen Asmalı Park Konakları kapsamında dairelerin alanları 58 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 296 metrekareye kadar çıkıyor.

Papatya Park Konakları'nda 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Papatya Park Konakları'nda satışlar başladı. Düzlem Yapı'nın diğer projesi Papatya Park Residence projesinde ise satışlar 15-20 gün sonra başlayacak. Satıştaki Papatya Park Konakları'nda fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor

Asmalı Park Konakları Beylikdüzü nerede?

Asmalı Park Konakları Beylikdüzü nerede sorusunun cevabı haberimizin içinde bulunuyor. Asmalı Park Konakları projesinde yüzde 1 KDV imkanıyla 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor

park village konakları Haberi

park village konakları

51 bin 368 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Park Village Konakları, Arıkan Yapı imzası taşıyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler, konut bedelinin 3'te birini peşinat olarak veriyor. Kalan tutar firma bünyesinde 10 aya kadar taksitlendiriliyor.



Villa Sardes, Villa Thera, Villa Lagina, Villa Larisa, Villa Claros, Villa Trilye ve Villa Alinda tipinde farklı villardan oluşan Park Village Evleri, İstanbul Büyükçekmece'de yükseliyor.


Teslimlerin 31 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşeceği Büyükçekmece Park Village'ta ödemelerde banka kredisi de kullanılabiliyor. Projede toplam 144 konut bulunuyor.




Villaların alanlarının 250 metrekare ile 350 metrekare arasında değiştiği Parv Village Büyükçekmece'de 300 metrekare Villa Lagina, Villa Larisa, Villa Claros ve 350 metrekare Villa Trilye ile Villa Alinda'nın satışları tamamlandı.


Fiyatlar KDV'nin dahil olmadığı Büyükçekmece Park Village Evleri'nde villaların fiyatları 625 bin...