29 / 03 / 2024

Park Yaşam Ataşehir fiyat

Park Yaşam Ataşehir fiyat

Ev alanlarının 50 metrekareden başladığı Park Yaşam projesi toplam 877 adet daireden oluşuyor. Proje 52 bin metrekare alana yayılıyor. Peki Park Yaşam Ataşehir nerede?

Park Yaşam Ataşehir fiyat!

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde inşa edilen projede daire alanları 50 metrekareden başlıyor. Park Yaşam Ataşehir fiyat listesine göre daireler 228 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da satış süreci başladı. 

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam fiyat!

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam nerede?

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam ön satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da ön talep süreci başladı. Etap ilerleyen haftalarda satışa çıkacak.

Park Yaşam Mavişehir dükkan 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Park Yaşam Mavişehir projesindeki 1 adet dükkan için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ataşehir Park Yaşam 2017 güncel fiyat listesi!

Ataşehir Park Yaşam 2017 güncel fiyat listesi 298 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 3+2'ye kadar konut seçenekleri sunulan projede konutların yanı sıra villalar da yer alıyor...

Ataşehir Park Yaşam Evleri fiyatları!

Park Yaşam Evleri projesi 895 daire ve 18 villadan meydana geliyor. Park Yaşam Evleri fiyatları 298 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı!

İzmir-Çiğli'de konumlandırılan Park Yaşam Ataşehir projesi "İzmir'in en prestijli projesinde yerinizi alın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı...

Park Yaşam Ataşehir fiyatlar 2017!

Toplam 895 daire ve 18 villadan meydana gelen Park Yaşam Ataşehir projesi Aralık ayında teslim edilemeye hazırlanıyor. İşte Park Yaşam Ataşehir fiyatlar 2017...

Park Yaşam Ataşehir ile İzmir'in en prestijli projesinde yerinizi alın!

İzmir Çiğli'de 52 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Park Yaşam Ataşehir projesinde toplam 877 adet olmak üzere 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+2 daire tipleri bulunuyor.

Park Yaşam Ataşehir'de 4 ay yüzde 70 oranında satış gerçekleşti!

Park Yaşam Ataşehir projesinde, tapu resmi kayıtlarına göre; 2016 yılı ilk çeyrek döneminde Türkiye geneli en çok satılan proje oldu.

İZKA İnşaat MIPIM'da Yaşam Ataşehir Projesi'ni tanıtacak!

İZKA İnşaat 15-18 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de boy gösterecek. Yaşam Ataşehir Projesi, yatırımcıların beğenisine sunulacak.

Park Yaşam Ataşehir'in yüzde 58'i 1 ayda satıldı!

Geleneksel mahalle kültürünü modern hayata taşıma iddiasıyla yola çıkan 860 konutluk Park Yaşam Ataşehir'deki dairelerin yüzde 58'i lansmanı takip eden ilk ay içinde satıldı.

Park Yaşam Ataşehir fiyat Haberi

Park Yaşam Ataşehir fiyat

'Park Yaşam Ataşehir nerede?' sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Toplam 859 daire ve 18 adet villadan meydana gelen proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığına sahip.


Çiğli Park Yaşam Ataşehir teslimleri

Sosyal kullanım alanları arasında açık ve kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı sosyal tesis, basketbol sahası,  fitness salonu ve tenis kortları, açık ve kapalı otopark alanları yer alan projede daire teslimleri 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.


İzmir Park Yaşam Ataşehir fiyatları

İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığı imzasıyla inşa edilen proje toplam 52 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Toplam 877 adet daireden meydana gelen projedeki daire fiyatları 228 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Park Yaşam Ataşehir nerede?

Daire büyüklüklerinin 50 metrekareden başlayıp 200 metrekareye kadar yükseldiği proje İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde...