28 / 03 / 2024

Park Yaşam Ataşehir nerede?

Park Yaşam Ataşehir nerede?

Firma: İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat

Proje: Park Yaşam Ataşehir

Ev alanlarının 50 metrekareden başladığı Park Yaşam projesi toplam 877 adet daireden oluşuyor. Proje 52 bin metrekare alana yayılıyor. Peki Park Yaşam Ataşehir nerede?



'Park Yaşam Ataşehir nerede?' sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Toplam 859 daire ve 18 adet villadan meydana gelen proje  İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat  ortaklığına sahip.


Çiğli  Park Yaşam Ataşehir  teslimleri

Sosyal kullanım alanları arasında açık ve kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı sosyal tesis, basketbol sahası,  fitness salonu ve tenis kortları, açık ve kapalı otopark alanları yer alan projede daire teslimleri 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.


İzmir Park Yaşam Ataşehir fiyatları

İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığı imzasıyla inşa edilen proje toplam 52 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Toplam 877 adet daireden meydana gelen projedeki daire fiyatları 228 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Park Yaşam Ataşehir nerede?

Daire büyüklüklerinin 50 metrekareden başlayıp 200 metrekareye kadar yükseldiği proje  İzmir  İl'i Çiğli İlçe'sinde inşa ediliyor. Proje lokasyona göre şehrin merkezinde, metro istasyonuna 5 dakika yürüyüş mesafesinde, Kent Hastanesi'ne 200 metre kadar uzaklıkta yer alıyor.  


Park Yaşam Ataşehir adres

Ataşehir Mah. Çiğli/İzmir


Park Yaşam Ataşehir iletişim

Telefon : 444 3 893

Web : http://www.parkyasamatasehir.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön