25 / 04 / 2024

Park Yaşam Ataşehir fiyat!

 Park Yaşam Ataşehir fiyat!

Firma: İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat

Proje: Park Yaşam Ataşehir

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde inşa edilen projede daire alanları 50 metrekareden başlıyor. Park Yaşam Ataşehir fiyat listesine göre daireler 228 bin TL' den başlangıç gösteriyor.



 Park Yaşam Ataşehir fiyat listesi detaylarına geçmeden önce projenin diğer özelliklerine değinelim. Toplam 877 adet daireden meydana gelen proje  İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat  ortaklığına sahip.


Park Yaşam Ataşehir  İzmir  ulaşım

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde inşa edilen proje lokasyona göre şehrin merkezinde, metro istasyonuna 5 dakika yürüyüş mesafesinde, Kent Hastanesi'ne 200 metre kadar uzaklıkta yer alıyor. Projede daire teslimleri 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.


Çiğli  Park Yaşam Ataşehir  ortak kullanım alanları

Konut alanlarının 50 metrekare ile 200 metrekare arasında değiştiği projede sosyal seçeneklerine göre açık ve kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı sosyal tesis, basketbol sahası,  fitness salonu ve tenis kortları, açık ve kapalı otopark alanları yer alıyor.


Park Yaşam Ataşehir fiyat!

Toplam 52 bin metrekare alana yayılan proje toplam toplam 877 adet daireden oluşuyor.  İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığı imzasına sahip olan projede daire fiyatları 228 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Park Yaşam Ataşehir adres

Ataşehir Mah. Çiğli/İzmir


Park Yaşam Ataşehir iletişim

Telefon : 444 3 893

Web : http://www.parkyasamatasehir.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön