29 / 03 / 2024

İzmir'e Park Yaşam Ataşehir projesi geliyor!

İzmir'e Park Yaşam Ataşehir projesi geliyor!

İzmirlilerin yaşam biçimini, istek ve ihtiyaçlarını dikkate olarak hazırlanan ve yatay mimarisi ile dikkat çeken, İzka İnşaat ve Cültekinler İnşaat işbirliği ile yapılan Park Yaşam Ataşehir'de ön talep dönemi başladı.



İzka İnşaat ve Cültekinler İnşaat işbirliği ile yapılan Park Yaşam Ataşehir 52.337.26 m2'lik bir alan üzerinde, şehrin merkezinde, metro istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde, hastanelerin ve okulların yanı başında  İzmir  Ataşehir'de konumlanıyor. Park Yaşam Ataşehir, İzmirlilerin büyük evlerde yaşama ihtiyacından yola çıkarak yüksek tavanlı, geniş ve ferah daireler sunuyor. 


Yatay mimari ile müstakil yaşam 

Park Yaşam Ataşehir Satış ve Pazarlama Koord. Sedef Dugalı proje hakkında şunları dile getirdi. "Park Yaşam Ataşehir projesi içinde yer alan toplam 859 daire ve 18 adet villa içerisinde 1+1-2+1-3+1 ve 4+1 seçenekleri ile birlikte daire tiplerinin dubleks ve teraslı seçenekleri de mevcut. 3+1 kış bahçeli özel daireler geniş metrekareleri ile ailelerin ve ferah mekanları sevenlerin tercihi olacak şekilde tasarladık. 

Yatay mimarisi ile öne çıkardığımız proje, villalarımız ile de müstakil bir yaşamın özlemini duyan herkese hitap ediyor."


Star 


Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


İZKA İnşaat, proje ortağı Gültekinler İnşaat ile stresten uzak şehir hayatının kapılarını İzmir Çiğli'de aralıyor. Çiğli Ataşehir'deki Park Yaşam Ataşehir projesi, yatırımcısının da yüzünü güldürecek. Doğa ile iç içe bir yaşam sunan proje, ilkleri de içerisinde barındırıyor. Park Yaşam Ataşehir'in eşsiz konumuyla diğer projelerden ayrıldığını belirten İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, "Son yıllarda artan nüfus, şehir yaşamında konumun önemini ön plana çıkardı. Biz de bunu dikkate alarak şehrin merkezinde, şehrin stresinden uzak bir yaşamı amaçladık ve projemizi avantajlı bir konumda hayata geçirdik. Park Yaşam Ataşehir, metro istasyonuna 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde, bölgenin 650 yatak kapasiteli yeni devlet hastanesi ve özel hastanelerin yanı sıra özel okulların ve alışveriş merkezlerinin yanı başında yer alıyor" ifadelerini kullandı. 


AHŞAP AĞIRLIKLI 

Yeşil, projenin 859 daire ve 18 adet villa olmak üzere toplam 877 konuttan oluştuğunu belirterek, "Leed sertifikasına aday olan yeşil proje Park Yaşam Ataşehir 'in hayata geçirilmesinde teknik, bilimsel ve çevresel anlamda uluslararası düzenlemelere dikkat ederek natürel tarzda bir satış ofisi ve modern bir örnek daire oluşturduk. Projemizin satış ofisinde kullanılan malzemeler doğal yaşama uygun olarak tasarlandı. Ahşap ağırlıklı konseptin hakim olduğu proje ofisimiz, antik çağdan yetmişli seksenli yıllara kadar uzanan bir tasarım çizgisi taşıyor. Geleneksel yaşama duyduğunuz özlemi giderebileceğiniz Park Yaşam Ataşehir'in ofisinde aynı zamanda modern dokunuşları ve tasarımları görebileceğiniz örnek dairemizi de gezme şansına sahip olacaksınız" diye konuştu. 


Geri Dön