24 / 04 / 2024

Parkoran Çankaya Konutları detaylı fiyat listesi

Parkoran Çankaya Konutları detaylı fiyat listesi

Parkoran Çankaya Konutları 'nda minimum fiyat 324 bin lira olarak belirlendi, Park Oran' ın üçüncü etap teslimlerinin Mayıs 2013'te gerçekleşmesi planlanıyor

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Emlak Konut, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Ankara Çankaya'daki Saraçoğlu Mahallesinde yenilenen daire fiyatları belli oldu. Bu kapsamda Emlak Konut GYO, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor.

Başkent Ankara'da 2+1 ve 3+1 konutlar satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya ilçesi, Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 30 adet konut ile 1 adet dükkanı satıyor. İşte 2+1 ve 3+1 konutlar ile dükkanın fiyat bilgileri...

Başkent Emlak Konutları'ndaki 13 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, 29396 ada 11 parselde yer alan Başkent Emlak Konutları projesindeki 13 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan değerleme raporu yayınlandı. 

Din görevlilerinden İyilik Konutları'na 366 bin TL yardım!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan din görevlileri Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriyeli savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları'na366 bin TL yardımda bulundu.

Alper Taşdelen: Saraçoğlu Mahallesinde konutlar konut alanı olarak kalacak!

Eski Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki dönüşümü anlattı. Taşdelen, "Biz projeyi gördük inceledik. Onun için ruhsat verdik" dedi. "Bu proje üç etaptan oluşuyor. Konutlar konut olarak kalacak. Yayalaştırma yapılacak" diyen Taşdelen, proje ayrıntılarına da değindi.

Çankaya'da 259 lojman satışa çıkıyor!

Ankara Çankaya'da 259 kamu lojmanı satışa çıkıyor. Kamu konutlarının satış ihaleleri,  2 -12  Mart 2020 tarihleri arasında yapılacak...

Başkent Emlak Konutları ödemeleri!

Başkent Emlak Konutları ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ankara'nın Çankaya bölgesinde hayata geçirilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

Başkent Emlak Konutları'nın ÇED süreci tamamlandı!

Emlak Konut tarafından Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Mühye Mahallesi'nde hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları'nın ÇED süreci tamamlandı..

Başkent Emlak Konutları'ndaki daire sayısı 1.840 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Mühye Mahallesi'nde yapılan Başkent Emlak Konutları'ndaki daire sayısı 1.840 oldu..

Başkent Emlak Konutları yüzde 30 indirim kampanyası 2018!

Başkent Emlak Konutları yüzde 30 indirim kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 1.478 adet daire ile 26 adet ticari birimden meydana gelen proje Ankara Çankaya Mühye’de yükseliyor.

Başkent Emlak Konutları kampanyalı ödeme planı 2018!

Ankara Çankaya Mühye'de yükselen Başkent Emlak Konutları'nda 292 adet daireyi kapsayan yeni bir kampanya başladı..

Başkent Emlak Konutları Mühye ödeme planı!

Başkent Emlak Konutları projesi Ankara Çankaya'ya bağlı Mühye'de hayata geçirildi. Başkent Emlak Konutları Mühye ödeme planı kapsamında 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Parkoran Çankaya Konutları detaylı fiyat listesi Haberi

Parkoran Çankaya Konutları detaylı fiyat listesi

Ankara Parkoran Konutları 146 bin metrekarelik alan üzerine yayılıyor. Aktürk Yapı, Emlak Pazarlama ve Mesa Mesken Sanayi ortaklığı ile yaşama geçirilen projede satışlar devam ediyor.


Park Oran Konutları 'nda yer alan konutlar   1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 5+1 dubleks ve 6+1 olarak tasarlandı. 1.832 konutun yer aldığı Park Oran 'da banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.



Parkoran Çankaya Konutları detaylı fiyat listesi:

1 oda 1 salon daireler 324 bin TL'den,

3 oda 1 salon daireler 733 bin TL'den,

4 oda 1 salon daireler 647 bin TL'den,

5 oda 1 salon daireler 1 milyon 451 bin TL'den,

5 oda 1 salon dubleks daireler 1 milyon 789 bin TL'den,

6 oda 1 salon daireler 1 milyon 992 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuldu. 


Park Oran 'ın sosyal...