20 / 04 / 2024

paşa garden fiyatları

paşa garden fiyatları

Paşabahçe'deki Paşa Garden'da 160 metrekare alanlı 3+1 konutlar 250 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışta.

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Paşacity Gaziosmanpaşa ev fiyatları!

Paşacity Gaziosmanpaşa ev fiyatları 315 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Sistem İnşaat projesi Pashacity Gaziosmanpaşa'da daire teslimleri Eylül 2017 yılında yapılıyor...

Finia Paşa Park Evleri fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te Finia Yapı tarafından konumlandırılan Finia Paşa Park Evleri fiyatları ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Projeden konut satın almak için banka kredisi kullanılabiliyor.

Halit Paşa Konakları'nda 250 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Halit Paşa Konakları'nda fiyatları 250 bin liradan başlangıç gösteriyor. 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projede çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, yüzme havuzu bulunuyor.

Yılmaz İnşaat Fuaye Süreyyapaşa daire fiyatları! 250 bin 923 TL'den!

Yılmaz İnşaat Fuaye Süreyyapaşa daire fiyatları 250 bin 923 TL'den başlayarak değişiyor. Maltepe Fuaye Süreyyapaşa Evleri projesinde orman ve deniz manzaralı 1+1 ve 3+1 dairelerin satışları devam ediyor...

Mer’aş-i Abdurrahman Paşa Camii restore ediliyor!

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 430 yıllık tarihe sahip Mer’aş-i Abdurrahman Paşa Camii’nde restorasyon çalışmaları başladı. Cami, 1’i ana kubbe, 4’ü yarım kubbe, 5’i ise son cemaat yeri kubbesi olmak üzere 10 kubbeden oluşuyor.

Sakarya Hendek Rasim Paşa Camisi'nin kubbesi için bakırdan 5 metrelik alem yapıldı!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yok olmaya yüz tutan bakırcılık mesleğini yürüten Mehmet ve Ahmet Üstün kardeşler, Sakarya Hendek Rasim Paşa Camisi'nin kubbesi için 5 metre yüksekliğinde ve 700 kilo ağırlığında bakırdan alem yaptı...

Aliağa Kazım Paşa İlk Mektebi restore ediliyor!

Cumhuriyetin kuruluşundan sonra Atatürk’ün talimatıyla 1933 yılında inşa edilen Samurlu Köyündeki “Kazım Paşa İlk Mektebi”, Aliağa Belediyesi ve İl Özel İdaresi işbirliğinde aslına uygun restore ediliyor.

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa satış fiyatları! 499 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

Viaport Venezi etabı olan Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa satış fiyatları kapsamında yer alan dairelerden 2 oda 1 salon konut tiplerinin fiyatları 499 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Recep Altepe: Paşa Çiftliği'nin imara açılması söz konusu değil!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı, Heykel'deki tarihi başkanlık binasında yapıldı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Paşa Çiftliği'nin imara açılmasının söz konusu olmadığını açıkladı.

Bursa'da 500 yıllık Davut Paşa Mescidi restore ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı Hanlar Bölgesi ile UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne aday olan Büyükşehir Belediyesi, Kayhan Reyhan bölgesindeki 500 yıllık Davut Paşa Mescidi'nin restorasyon çalışmalarına hız verdi...

Tarihi Zağnos Paşa Camii restore edilecek!

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürü Muhammet Şakir Erarı, "Şu anda şehrin birinci önceliği, Yıldırım Camisi'nin restorasyon çalışması. Bu çalışma gayet iyi gidiyor. Burası biter bitmez tarihî Zağnos Paşa Camisi'nin restorasyon çalışmasına başlayacağız."dedi..

Türkiye, Enver Paşa için Tacikistan'da anıtmezar ve namazgâh inşa ettiriyor!

Kemikleri 1996 da İstanbul'a nakledilen ve devlet töreni ile defnedilen Enver Paşa'rıın Tacikistan'daki ilk mezarının bulunduğu yere Türkiye bir anıt ve bir de namazgâh inşa edecek.

paşa garden fiyatları Haberi

paşa garden fiyatları

Teminat Grubu İnşaat'ın İstanbul Paşabahçe Soğuksu'da 11 bin metrekare arazi üzerinde inşaatına başladığı Paşa Garden projesi, 6 blokta 60 daireden oluşuyor. Projede üç tip daire seçeneği sunuluyor. 3 + 1 giriş dubleksleri ve 3+1 ara katları 160 metrekarelik alana sahip. 4+1 çatı dubleksleri ise 210 metrekare. Daire fiyatları 250 bin dolardan başlıyor. Tüm dairelerde akıllı ev sistemi uygulanan Paşa Garden projesinde, kombi ve fırın gibi cihazları eve geelmeden telefon aracılığıyla çalıştırmak mümkün. 

Projeden konut alanlar için fitness salonu, tm basketbol sahası, tenis kortu, mini futbol sahası, çocuk oyun alanları, bilardo salonu, pinpon oyun alanı gibi sosyal olanaklara yer verilmiş. 24 saat özel güvenlik hizmeti sunulan proje için...