20 / 04 / 2024

pasdora bayrampaşa sanayi alanı

pasdora bayrampaşa sanayi alanı

Pashadora Bayrampaşa nerede , iletişim, ulaşım, adres, telefon ve proje detayları ile ilgili tüm bilgiler haberimizin içerisinde yer alıyor...

Aklar İnşaat Taahhüt Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Aklar İnşaat Taahhüt Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktoprak tarafından açıldı.

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Önder tarafından açıldı.

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sistem İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Sistem İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Hayrettin Köktaş Şube Müdürlüğü'nde 16 milyon 300 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Bayrampaşa'da açıldı.

Meral Metal İnşaat Elektrik Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meral Metal İnşaat Elektrik Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İlhami Meral tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Bayrampaşa'da kuruldu.

Akasya Ulaşım Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa 2 Şubesi açıldı!

Akasya Ulaşım Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa 2 Şubesi 15 bin TL sermaye bedeli ile 6 Mart 2015'te, Özcan Taş Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Sarılar İnşaat ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Sarılar İnşaat ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Ahmet Sari Şube Müdürlüğü'nde 12 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Akasya Ulaşım Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa 1 Şubesi açıldı!

Akasya Ulaşım Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa 1 Şubesi, Özcan Taş Şube Müdürlüğü'nde 15 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu.

Koz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Kocatepe Şubesi açıldı!

Koz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Kocatepe Şubesi, Yüksel Koz Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Bayrampaşa, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Baypaş Bayrampaşa İnşaat Yatırım Taahhüt Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baypaş Bayrampaşa İnşaat Yatırım Taahhüt Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Yabalak tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Bayrampaşa, İsmetpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Pashadora Bayrampaşa Evleri!

Pashadora Bayrampaşa Evleri fiyat listesine göre satışlar 232 bin liradan başlayan fiyatlarla yapılıyor. Pashadora Bayrampaşa Evleri sanayi alanı kentsel dönüşüm kapsamında Mutlu İnşaat tarafından yükseliyor...

Bayrampaşa konut projeleri 2013!

Uzun yıllar tarihi Bayrampaşa Cezaevi ile anılan Bayrampaşa'da bugün birbiri ardına lüks konut projesi yükseliyor. Cezaevi ve sanayi yapıların gölgesinden kurtulan bölgede konut fiyatları 1 milyonun üzerine çıktı. İşte Bayrampaşa konut projeleri...

Pashadora Bayrampaşa satış!

Pashadora Bayrampaşa satış süreci 226 bin TL'den başlayan fiyatlarla devam ediyor. Mutlu İnşaat Pashadora Bayrampaşa projesi sanayi alanı kentsel dönüşüm bölgesi kapsamında yükseliyor...

pasdora bayrampaşa sanayi alanı Haberi

pasdora bayrampaşa sanayi alanı

Mutlu İnşaat projesi olan Pashadora projesi, İstanbul'un ilçesi Bayrampaşa'da inşa ediliyor. 50 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje metrobüse ve metroya yakın konumda bulunuyor.


Pashadora Bayrampaşa nerede?

Proje, Murat Mahallesi, Rami Kışla Caddesi'nde yükseliyor. Projede ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 442 00 11 numarayı arayabilirsiniz.


200 adet konutun yer aldığı Pashadora Bayrampaşa projesinde 50 adet ticari ünite bulunuyor. Proje Bayrampaşa Sanayi Alanı Kentsel Dönüşüm kapsamında inşa ediliyor.


Telefon : 0212 442 00 11

www.mutluinsaat.com.tr

Esra Nur...