25 / 04 / 2024

patlayıcı mühendisliği maaş

patlayıcı mühendisliği maaş

Türkiye genelinde başlatılan kentsel dönüşüm seferberliği, üniversitelerin patlayıcı mühendisliği bölümüne olan talebin artmasına neden oldu. Patlayıcı mühendisiliği bölümünden mezun olanlar yüksek maaşlarla hemen iş bulabiliyorlar...

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal İnce tarafından kuruldu.

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Yalçın tarafından kuruldu.

Anka Deprem Mühendisliği Limited Şirketi kuruldu!

Anka Deprem Mühendisliği Limited Şirketi Pendik'te Ömer Fatih Sak tarafından kuruldu.

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!!

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaman ve Nadir Mandal ortaklığında kuruldu.

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına son dakika müjdesi geldi! Hem maaş artacak, hem sigorta yapılacak!

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına son dakika müjdesi geldi... Hem maaş artacak, hem sigorta yapılacak...

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsrüf Yaşar tarafından kuruldu.

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Ay tarafından kuruldu.

Varnas Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Varnas Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi Pendik'te 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Süha Özaras, Tahir Çil, Nuri Tuğrul Derman ve Özay Yakak ortaklığında kuruldu.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak?

Milyonlarca vatandaş Ocak zamlı maaş hesaplamalarını merakla araştırıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak? Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği alanlar hemen bakın! Yeni maaşınız ne kadar oldu?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinin yeni zamla beraber kaç TL olarak ödeneceği merakla araştırılıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği son dakika zamla kaç TL'ye yükseldi? İşte yeni zamlı maaşlarınıza bakın!

65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığı ödemelerinde büyük şok! Hangi maaş kaç TL, ne kadar?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı ödemelerinin yeni zamla beraber kaç liraya çıktığı merakla araştırılıyor. Peki, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği Eylül itibarıyla kaç lira olarak yatacak? Şimdi güncel zamlı maaşlarınıza bakın!

Bekçi maaşına zam geldi mi? Zamlı bekçi maaşı ne kadar? Bekçiler kaç saat çalışır 2022?

Bekçi maaşlarına zam yapıldı mı? Bekçi maaşları ne kadar oldu 2022? İşte merak edilen yanıtlar!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinde büyük şok! Hangi maaş kaç lira?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinin yeni zamla beraber kaç TL'ye çıktığı merakla araştırılıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği Eylül itibarıyla kaç TL olarak yatacak? Şimdi güncle zamlı maaşlarınıza bakın!

patlayıcı mühendisliği maaş Haberi

patlayıcı mühendisliği maaş

Türkiye genelinde başlatılan kentsel dönüşüm seferberliği, üniversitelerin patlayıcı mühendisliği bölümüne olan talebi artırdı. 

Bölümden mezun olanlar yüksek maaşlarla hemen iş bulabiliyorlar. Patlayıcı Mühendisliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Okan Üniversitesi Patlayıcı Madde Mühendisliği Yüksek Lisans Programı Koordinatörü Prof. Dr. Ali Kahriman, "Kentsel dönüşüm kanunuyla birlikte hem binaların patlayıcıyla yıkılması hem de yıkımın ardından alanın yeniden yapılandırılması gerekti. Mezunlarımız, inşaat alanında Türkiye'deki en büyük çalışmalara imza atıyor. Metrolar, finans merkezi ve 1453 projesi bunlar arasmda yer alıyor" dedi. Kahriman, "Mezunlarımız hemen kapılıyor. 5 bin dolardan başlayan ücretlerle istihdam ediliyor. Yabancı dil bilmesi durumunda bu rakam 10-15 bin dolara kadar çıkıyor" dedi.



Türkiye...