19 / 04 / 2024

Patrizia Reggiani

Patrizia Reggiani

Gucci'nin kurucusunun torunu Maurizio Gucci'yi 1995 yılında kiralık katil tutarak öldürten eski karısı Patrizia Reggiani, kocasının mirasını alacak. Reggiani, mirası yılda 1 milyon euro olarak almaya hak kazandı.

Maurizio Gucci'yi öldüren eşine yılda 1 milyon euro miras!

Gucci'nin kurucusunun torunu Maurizio Gucci'yi 1995 yılında kiralık katil tutarak öldürten eski karısı Patrizia Reggiani, kocasının mirasını alacak. Reggiani, mirası yılda 1 milyon euro olarak almaya hak kazandı.

Patrizia Moroso Haziran ayında Haaz'da!

Ünlü İtalyan markası Moroso’ nun sahibi ve kreatif direktörü Patrizia Moroso 5 Haziran Çarşamba günü Haaz'da düzenlenecek konferansta mimarlar ile buluşuyor...

B&G Store tüm başkentlerde mağaza açacak!

Çocuk giyim markası B&G Store, şu anda Türkiyede 51 mağazasında kendi ürettiği BG Baby, Nebbati bb, Riccione, Tyess, Riccione Basic markalarının yanı sıra Brooksfield, Patrizia Pepe, Baby Graziella gibi dünya markalarının ürünlerini tüketiciyle buluşt

YDA Grup 'tan Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü için teşekkür!

YDA Grup, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,Emine Erdoğan, Recep Akdağ, Ömer Dinçer, Taner Yıldız, Mehdi Eker, Mustafa Elitaş, Mevlüt Bilici, Gianpaolo Scrante, Barbara Scrante Marengo ve Patrizia Falcinelli Azzoni'ye teşekkür etti

Berlusconi'nin seks villasından mezar çıktı

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin telekız Patrizia D'Addario (42) ile yaptığı konuşmalara ilişkin üçüncü kayıtlar Berlusconi'nin seks skandalı yanı sıra İtalya'yı ayağa kaldıran bir skandalın daha patlamasına yol açtı.

Patrizia Reggiani Haberi

Patrizia Reggiani


İtalyan moda evi Gucci'nin kurucusunun torunu Maurizio Gucci'yi 1995 yılında kiralık katil tutarak öldürten eski karısı Patrizia Reggiani, eski eşinin mirasından yılda 1 milyon euro alma hakkı kazandı.


İtalyan basınında "Lady Gucci" ve "kara dul" gibi isimlerle anılan Patrizia Reggiani, eski kocasını öldürtmekten suçlu bulunarak 1998'de 26 yıl hapse mahkum edilmişti.


İyi hal gerekçesiyle geçen Ekim ayında tahliye edilen Reggiani'ye bir iyi haber de Milano İstinaf Mahkemesi'nden geldi.


BBC Türkçe'nin haberine göre, mahkeme, Maurizio Gucci'nin ölümünden 2 yıl önce Reggiani'ye yılda 1.1 milyon İsviçre frankı (1 milyon euro) ödeme yapmayı taahhüt ettiği anlaşmanın hala geçerli olduğuna hükmetti.


Mahkeme kararına göre Reggiani hapiste geçirdiği yıllar için de geriye dönük olarak Gucci'nin mirasından yaklaşık 20 milyon euro alacak.


Milano İstinaf Mahkemesi, Reggiani'nin "cezalandırılmasına sebep olan eylemlerinin",...