26 / 04 / 2024

Payas İnşaat konkordato talebi

Payas İnşaat konkordato talebi

Altyapı sektöründe faaliyet gösteren 2 firma konkordato başvurusunda bulundu. Sedyol İnşaat ve Payas İnşaat konkordato talebi yaptı.  

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Payas Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payas Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Gineli tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe büyük yıkım! İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! Demir fiyatları bugün ne kadar?

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul'da İnce demir fiyatlarına 350 lira, İzmir ince demir fiyatlarına 200 lira, Payas ince demir fiyatlarına 100 , Karabük ince demir fiyatlarına ise 250 lira zam geldi. İşte güncel 2022 demir fiyat listesi...

Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta!

Kasım 2018'de konkordato ilan eden ve 1 yıllık kesin mühlet, 6 aylık ek mühlet ve sonrasında Kovid-19 pandemisi sebebiyle tekrar mühlet gibi birçok süreçten geçen Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta görülecek.

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı ertelendi!

İnşaat sektöründe pek çok projeyi hayata geçiren Tek Yapı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının tarihi ertelendi. 

Kayı İnşaat'ın duruşması 15 Aralık'ta!

1991 yılında endüstriyel bina inşaatları yaparak faaliyete geçen Kayı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı. 

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 28 Temmuz'da!

1989'da kurulan Erka İnşaat, son süreçte yaşadığı maddi anlamdaki sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının 28 Temmuz'da yapılmasına karar verildi.

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 21 Haziran'da!

İnşaat sektöründe birçok projeye imza atan Tek Yapı İnşaat yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısının tarihi belli oldu.

Payas İnşaat konkordato talebi Haberi

Payas İnşaat konkordato talebi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren dev firmalar borçları nedeniyle konkordato başvurusu yapıyor. Birçok proje de üstlenici firma olarak görev alan Sedyol İnşaat ve Payas İnşaat konkordato talebinde bulundu. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, daha çok yol inşaatlarında hizmet veren Sedyol İnşaat, Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne adi konkordato talebi yaptı. 

Firmanın tamamladığı projeler arasında Süleymanpaşa'da merkez mahallelerde asfalt yol, yapım, onarım ve yeni imalat yapılması yapım işi, Ayvalık ilçesi yollarına bitümlü sıcak karışım kaplama (BSK) ve çift kat emülsiyonlu sathi asfalt kaplama yapım işi ve Malkara – Tekirdağ Ayr – liman bağlantısı yolu toprak işleri, sanat yapıları, BSK ve çeşitli işler bulunuyor.

Payas İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Anadolu 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne konkardato talebinde bulundu. Şirket,...