16 / 04 / 2024

Peker Holding Northgate projesi son durum

Peker Holding Northgate projesi son durum

Peker Holding, Almanya'nın Düsseldorf şehrinde yaklaşık 60 milyon avroluk Northgate projesinin temelini attı.

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

Ayşegül Peker'den yeni şirket! Tam 19 milyon TL sermaye bedeliyle kuruldu! 

Peker Holding ve Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Ayşegül Peker ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ayşegül Peker’in hayatı...

Peker Holding ve Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ayşegül Peker kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Ayşegül Peker’in hayatına ilişkin merak edilenler...

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Peker Holding'in gayrimenkul yatırımları tam gaz!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, turizm alanında büyümeyi planladıklarına dikkat çekerek "Gayrimenkul alanında da önümüzdeki yıl ve yıllar için hem Türkiye'de, hem de operasyonlarımızın devam ettiği diğer ülkelerde planladığımız yeni projelerimiz mevcut" açıklamasında bulundu.

Düsseldorf Fortuna spor kompleksini Peker Holding inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker Holding, Fortuna Düsseldorf’un yeni inşa edilecek spor kompleksi binası için düğmeye bastı.

Peker Holding 2021 yılını atılım yılı ilan etti!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

Peker Holding'ten Düsseldorf’ta 210 milyon euroluk yeni yatırım!

Almanya’da sekizinci, Almanya’nın en gözde şehirlerinden Düsseldorf’ta ikinci büyük projesini hayata geçirmek için harekete geçen Peker Holding, 210 milyon Euro değerindeki dev proje için düğmeye bastı. “Kuzey Yıldızı” adı verilen projenin 24 ayda teslim edilmesi amaçlanıyor.

Peker Holding, Avrupa'ya örnek oldu!

Peker Holding'in Alman basınında da geniş yer tutan Nortgage projesinin şantiyesine gelen Alman denetim ekipleri, şantiyeyi emniyet ve temizlik açısından iyi örnek olarak gösterdi...

Ayşegül Peker kimdir?

Peker Holding ve Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker kimdir? Ayşegül Peker daha önce hangi görevlerde bulundu?

Peker Holding, Northgate projesinin temelini attı!

Peker Holding, Almanya'nın Düsseldorf şehrinde yaklaşık 60 milyon avroluk Northgate projesinin temelini attı.

Ayşegül Peker: İşimizi Avrupa'nın çeşitli bölgelerine taşıyacağız!

Peker Holding gelecek dönemde İngiltere ve Almanya’daki faaliyetlerini Avrupa’nın farklı bölgelerine taşımayı hedefliyor...

Peker Holding Northgate projesi son durum Haberi

Peker Holding Northgate projesi son durum

Peker Holding, Almanya Düsseldorf'ta kentinde yaklaşık 60 milyon avroluk Northgate projesinin temelini attı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, coğrafi konumu ve gelişmiş altyapısıyla, Avrupa'nın en önemli ticaret metropolleri arasında olan Düsseldorf'un en önemli projelerinden birisi olacak Northgate, Peker Holding tarafından hayata geçiriliyor.

Tamamlandığında şehrin simge yapıları arasında gösterilecek olan  Northgate projesinin temel atma törenine Düsseldorf Belediye Başkanı Thomas Geisel, Türkiye'nin Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaaslan, Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, Peker Holding Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker ile yetkililer katılım gösterdi.

Düsseldorf Belediye Başkanı Thomas Geisel, törende gerçekleştirdiği konuşmada, son yıllarda çok sayıda yabancı yatırımcının Düsseldorf'a ilgi gösterdiği belirtti.

Tüm bunlar içerisinde, şehre kalıcı katkı sağlayan, şehrin ekonomisine ve istihdamına sürdürülebilir desteklerde bulunan firmaların her zaman kendileri için ön planda olduğunu...