17 / 04 / 2024

Peli Parke tır

Peli Parke tır

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin Türkiye çapında açtığı tasarım yarışması sonucunda kazanan tasarım, Peli Parke’nin tırlarına uygulandı. Başlangıç olarak 10 tır üzerine uygulanan tasarım ile Peli Parken’ nin yeni tırları ön plana çıktı.

Peli Parke Diyarbakır’da büyüyecek!

Peli Parke Diyarbakır’da bölge bayisini tanıttı. Radisson Blu Hotel’deki toplantıyı doğunun yıldızı Diyarbakır bayileri ile paylaştı.

Peli Parke, Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, yenilikçi ve pratik ürünleriyle Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu...

Peli Parke, Golden Serisi'yle çıtayı yükseltiyor!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, Golden Serisi'yle çeşit yelpazesini genişletiyor.

Peli Parke'ye Hannover'de büyük ilgi!

Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 14-17 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlendi. 60 ülkeden 1409 katılımcının bulunduğu fuarda Peli Parke, innovatif ürünlerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

Turanlar Grup Peli Parke’nin yeni tırları yollarda!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin Türkiye çapında açtığı tasarım yarışması sonucunda kazanan tasarım, Peli Parke’nin tırlarına uygulandı. Başlangıç olarak 10 tır üzerine uygulanan tasarım ile Peli Parken’ nin yeni tırları ön plana çıktı.

Peli Parke İstanbul Genel Merkez ofisini yeniledi!

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup bünyesindeki Peli Parke İstanbul Genel Merkez ofisini yeniledi.

Peli Parke eğitime destek veriyor!

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği projelerine devam ediyor.

Peli Parke ürünleri AB pazarına giriyor!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, Avrupa Birliği üyesi ülkeler arasında malların serbest dolaşımını sağlamak amacıyla kullanılan “CE” işareti standart gerekliliklerini yerine getirdi.

Peli Parke üretim kapasitesini 22 milyon metrekareye yükseltti!

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, 2016 yılında üretim kapasitesini 12 milyon metrekareden 22 milyon metrekareye yükselterek üretime yatırım yapmaya devam ediyor.

Peli Parke, bayileriyle buluştu!

1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat Turan kardeşler tarafından kurulan; orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, toptancı bayileri ile İstanbul Green Park Otel’de buluştu.

Peli Parke Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katıldı!

Her yıl Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve  sektörün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na katılan Peli Parke, son trend ve teknolojilerin sergilendiği fuarda ilgi odağı oldu.

Kuşak Yapı parke sektöründe büyüyor!

İnşaat sektöründe, yap-sat projelerin yanı sıra asma tavan, alçıpan malzemelerinin tedarik ve montajını da yapan Kuşak Yapı, bu yılın eylül ayında açtığı Galeri Parke firması ile parke sektöründe hızlı büyüme yakaladı.

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Yönetmelik!

2 Temmuz 2013 tarihinde yayımlanan 28695 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Peli Parke tır Haberi

Peli Parke tır




Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin Türkiye çapında açtığı tasarım yarışması sonucunda kazanan tasarım, Peli Parke’nin tırlarına uygulandı.




Başlangıç olarak 10 tır üzerine uygulanan tasarım ile Peli Parken’ nin modern ve yenilikçi yüzü ön plana çıkarıldı. Tasarımda dikkat çeken en önemli detaylardan biri ise Peli Parke’ye ait sosyal medya hesaplarının da tanıtılması...