26 / 04 / 2024

Peli Parquet koleksiyonu

Peli Parquet koleksiyonu

Parke sektöründe faaliyet gösteren Peli Parquet, yeni çıkardığı Vintage koleksiyonuyla, parke algısını değiştirmeyi amaçlıyor. Vintage koleksiyon 4 renkten oluşan sıra dışı desenlere sahip özel bir koleksiyon.

Peli Parquet’den, iki yeni parke koleksiyonu!

“Peli Parquet” markasıyla, parke sektöründe 5 yıl içinde pazar liderleri arasına giren Turanlar Group, lamine ve masif parkeye alternatif 2 adet derzli laminart parke koleksiyonu sunuyor.

İdris Küpeli Kimdir?

İdris Küpeli kimdir? İdris Küpelinin mesleği nedir İdris Küpeli nereden mezundur? İşte detaylar!

Altınbaş'tan bir ilk! Besties Koleksiyonu'nda kaçırılmayacak dev fırsat! Altınbaş 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Karakter isimleri gerçek yıldız isimlerinden alınan Besties Koleksiyonu, Altınbaş'ta. Arkadaşlarınıza ve kendinize alabileceğiniz özel tasarımlardan biri olan Besties koleksiyonunda büyük fırsat başladı. İşte Altınbaş Besties koleksiyonu 30 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altınbaş'tan denge koleksiyonu! Tüm denge koleksiyonu takılarda net yüzde 43 indirim! 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş, denge koleksiyonu ürünlerinde büyük indirim kampanyası başlattı. Denge kolye, yüzük, küpe ve bilekliklerde net yüzde 43 indirim fırsatı başladı. İşte Altınbaş 11 Kasım 2022 fiyat listesi.

Çocuğuma bugün ne giydireceğim derdine son! De Facto’nun yeni çocuk koleksiyonu çıktı! 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Okullar yarın açılıyor. Evde anneleri bir telaş sardı. Bütün anneler çocuklarına ne giydireceğim  diye düşünürken, De Facto çıkardığı çocuk koleksiyonu ile bütün anneleri rahatlattı. İşte De Facto 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Herkesin favori markası HM’den okula dönüş koleksiyonu! 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi…

Çok sevilen HM’den çok beğenilen yeni bir koleksiyon. Herkesin gözde markası olan, her avm bin uğrak yeri olan HM, okullu minikler için çok renkli ve çok rahat okula dönüş koleksiyonu. İşte 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi..

Demet Şener ve Cenk Küpeli Londra'da ev aldı!

İngiltere aşkları, 2 ay önce evlenen Cenk Küpeli-Demet Şener çiftine Londra’dan yeni bir ev aldırdı.

Peli Parke Diyarbakır’da büyüyecek!

Peli Parke Diyarbakır’da bölge bayisini tanıttı. Radisson Blu Hotel’deki toplantıyı doğunun yıldızı Diyarbakır bayileri ile paylaştı.

English Home'dan Blue Voyage koleksiyonu!

Ev tekstili ve dekorasyonunda öncü marka English Home, yaz evlerini mutlu edecek koleksiyonu “Blue Voyage” ile tüm mağazalarında.

İZWOOD 2017'ye Fuara Peli Parke’de katıldı!

İzmir’de gerçekleşen İZWOOD 2017 Fuarı 8-12 Nisan tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlendi. Fuara Peli Parke’de katılım gösterdi.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

Peli Parke, Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, yenilikçi ve pratik ürünleriyle Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu...

Loda Mobilya'dan yeni yemek odası koleksiyonu!

Loda Mobilya evlere sıcak ve modern bir atmosfer kazandırmaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın yeni koleksiyonu Form Yemek Odası görücüye çıktı.

Peli Parke, Golden Serisi'yle çıtayı yükseltiyor!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, Golden Serisi'yle çeşit yelpazesini genişletiyor.

Peli Parquet koleksiyonu Haberi

Peli Parquet koleksiyonu

Bu koleksiyonun özellikle mimarların, mağaza zincirleri olan markaların, evinde ya da ofisinde sıra dışı zeminler görmek isteyen tüketicilerin tercih edebileceği bir ürün grubu olacağını vurgulayan markanın Pazarlama ve Ürün Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu; “Bir tarzı olan cafe ve restoran gibi mekânlar bu koleksiyonu, hem renkleri hem de yüksek aşınma yüzeyi sayesinde yoğun ayak trafiği olan alanlarda daha uzun ömürlü olması nedeniyle tercih edeceklerdir.” dedi.


DenizBank'tan işbirliği protokolü


DenizBank, Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) ile işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan anlaşmayla Türkiye'deki tüm aile hekimleri DenizBank Afili Bankacılık ayrıcalıklarından yararlanabilecek. Aile hekimleri yapılan firma anlaşmaları ile Petrol Ofisi'nden yapılacak akaryakıt harcamalarından Afili Bonus ile yapacakları sarf malzemeleri harcamalarında, Safe Point alarm ve kamera uygulamaları için alacakları hizmetlerde bu indirimlerden yararlanabilecekler.


Bilişimde 23 basamak atladı


Türkiye'nin...