25 / 04 / 2024

pencerelerden ısı kaybı olurmu

pencerelerden ısı kaybı olurmu

Trakya Cam Pazarlama Grup Müdürü Ebru Şapoğlu, Rixos Dawtown Otel'de gazetecilere yaptığı açıklamada binalarda pencerelerden kaynaklanan ısı kayıplarının yılda 5 milyar liranın havaya uçmasına neden olduğunu bildirdi...

Araç değer kaybı başvurusu nasıl yapılır?

Bir araç kaza yaptıktan sonra aracını yaptıran sürücülerin değer kaybı başvurusunu e-Devlet’ten nasıl yapacakları merak ediliyor. Güncel olarak e-Devlet üzerinden araç değer kaybı başvurusu gibi bir hizmet almak mümkün değil.

Mağdur ev sahibinden dikkat çeken mesaj: Bir yıllık kaybım 228 bin TL!

Ev sahibi ve kiracılar arasında sert rüzgarlar esmeye devam ederken, mağdur bir ev sahibinin mesajı oldukça dikkat çekti. Yaşadığı mağduriyeti paylaşan ev sahibi bir yıllık kaybının 228 bin TL olduğunu söyledi.

Tapuya giden vatandaş TL'de yaşanan değer kaybı yüzünden parasını valiz ile götürüyor!

Türk Lirası’nda yaşanan değer kaybı ve erime, yapılan alışverişlerde vatandaşın sıkıntı yaşamasına neden oluyor. Örneğin, 5 milyon TL’lik ödeme için 25 bin adet 200 lira lazım. 5 milyon TL’yi oluşturan 200 liralık 250 destenin ağırlığı ise 28 kilogramı aşmış durumda. 

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalar için yeni süreç başladı! Ekip kurulacak, masraf ve zaman kaybı olmayacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, orta hasarlı binaların güçlendirme süreçlerinin daha sağlıklı ilerlemesi noktasında yeni bir model ortaya koyduklarını açıkladı ve şehirdeki çalışmaları tek tek anlattı. Peki orta hasarlı binalar için neler değişti?

Borsada kan kaybı sürüyor!

Borsa İstanbul, günü ekside kapadı. Güne pozitif bir başlangıç yapan endeks, kapanış saatlerine doğru negatife geçti. Endeksin 8 bin puanın altında kalması halinde satış baskısının artabileceği belirtiliyor.

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

Depremin ardından 3 ilde yüzde 30’dan fazla istihdam kaybı!

TEPAV verileri, 6 Şubat deprem felaketinin istihdam üzerindeki olumsuz etkilerinin devam ettiğini ortaya koydu. Mayıs ayında yıllık bazda istihdam kaybı Malatya'da yüzde 30,3 ve Hatay'da yüzde 36,1 oranında meydana gelirken, Kahramanmaraş'ta bu oran yüzde 37'yi geçti.

Son 4 yılda TL, Sterlin karşısında 4 kattan fazla eridi! İngilizler, akın akın Türkiye’ye geliyor!

Türk Lirası, Sterlin karşısında 4 kattan daha fazla değer kaybına uğrayınca, Türkiye İngiliz tatilcilerin gözde tatil yerlerinden biri oldu. 2019 yılına kıyasla tatil için Türkiye’yi tercih eden İngilizlerin sayısının arttığı belirtiliyor.

Naci Görür'den 100 kent için deprem uyarısı: ''Daha fazla insan ölmesin''

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "100 il, 1000 ilçe" kampanyasına yönelik deprem uyarısında bulundu ve "Daha fazla kent, daha fazla yapı ve depremde daha fazla insan kaybı demek değil mi?" diye sordu. İşte Prof. Dr. Naci Görür'ün o açıklamaları...

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Seçime son bir gün kalırken seçim öncesinde altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları bu hafta son dört ayın en büyük kaybını  yaşadı. Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları.

18 Mayıs 2023 Borsa İstanbul BIST 100 endeksi ne oldu? En çok hangi hisseler değer kaybetti!

Borsa İstanbul günü yüzde 3,43 oranında değer kaybıyla kapadı. Piyasaların kapalı olacağı 19 Mayıs tatili öncesi satış ağırlıklı bir seyir izlenirken, BIST 100 endeksi günü 4 bin 501 puandan tamamladı.

Seçim öncesi piyasalar tedirgin! 9 Mayıs BIST 100 endeksi ne oldu? Dolar ve euro kaç liradan satılıyor?

Seçimler öncesi piyasalarda tedirgin hava devam ediyor. Borsa günü yüzde 0,56 oranında değer kaybıyla kapatırken, Türk Lirası dolar karşısında değer kaybetmeye devam etti. Uzmanlar, seçimlere kadar piyasalarda dalgalı seyrin devam edeceğini öngörüyor.

Borsada kan kaybı sürüyor! Hangi hisseler değer kaybetti? Hangi hisseler prim yaptı?

Borsa İstanbul günü yüzde 0,95 oranında kayıpla kapattı. Endeks 4 bin 896 puana gerilerken, en çok değer kaybına uğrayan bankacılık hisseleri oldu.

pencerelerden ısı kaybı olurmu Haberi

pencerelerden ısı kaybı olurmu


Trakya Cam Pazarlama Grup Müdürü Ebru Şapoğlu, binalarda pencerelerden kaynaklanan ısı kayıplarının yılda 5 milyar liranın havaya uçmasına neden olduğunu bildirdi. 


Şapoğlu, Rixos Dawtown Otel'de gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılarda cam seçiminin önemi ve ürün çeşitliliği konularında turizm ve inşaat sektörü temsilcilerine yönelik "Trakya Cam Akademisi Buluşması" düzenlendiğini söyledi. 


Enerji tasarrufunun sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en önemli gündem maddesini oluşturduğunu ve enerji tasarrufunda binalardaki cam ve yalıtımın etkin rol üstlendiğini dile getiren Şapoğlu, en ucuz enerjinin tasarruf edilen enerji olduğunu kaydetti. 


Trakya Cam olarak binalarda cam ve yalıtım ile enerji tasarrufu sağlanması konusunda toplumsal bilinci artırmaya yönelik etkinlikler düzenlediklerini anlatan Şapoğlu, Türkiye'nin ihtiyacı olan enerjinin yüzde 74'ünü ithal ettiğini bildirdi.


Kullanılan enerjinin üçte birinin de binalarda tüketildiğine dikkati çeken Şapoğlu, "Binalardaki ısı kayıplarının yüzde...