28 / 03 / 2024

pendik 5 yıldızlı otel

pendik 5 yıldızlı otel

Türkiye'de ilk defa bir fuar merkezinde 5 yıldızlı bir otele de sahip olacak. Pendik'te inşa edilen İstanbul'un üçüncü fuar merkezi böylece konuklarını otel arama derdinden kurtaracak

Turan Bulak Fındıklı'da 5 yıldızlı bir otel yapacak!

Ünlü işadamı Turan Bulak, inşaat sektöründe yaşanan gelişime rağmen üretim ve sanayi konusunda aynı büyümenin gerçekleşmediğini ifade ederken, Fındıklı'da 5 yıldızlı bir otel yapmak istediklerini de sözlerine ekledi

Al Haramain United Group'tan Medine'ye 5 yıldızlı lüks otel!

Al Haramain United Group, Medine'de 5 yıldızlı ultra lüks otel inşa ediyor. İnşaatı devam eden otelin teslimi 17 ay sonra yapılacak.

Trabzon Yomra 5 yıldızlı otellerin adresi oldu!

13 yıl önce tek bir otelin dahi bulunmadığı 8 bin nüfuslu Trabzon'un Yomra ilçesi, yapılan yatırımlarla hem nüfusunu 40 bine çıkardı hem de açılan 5 yıldızlı oteller sayesinde Körfez ülkelerinden gelen turistlerin konaklamadaki ilk tercihi oldu.

Manavgat'ta 5 yıldızlı otele haciz!

Antalya'nın Manavgat İlçesi’nde 5 yıldızlı otelde, turistler içerideyken haciz işlemi uygulandı. Masa ve sandalyeler haczedilerek yediemine götürülürken, 630 turist ise başka otellere yerleştirildi.

Koç Grubu, Cizre'de 5 yıldızlı otel açacak!

Koç Grubu, 2017’nin ilk çeyreğinde Şırnak’ın Cizre ilçesinde 5 yıldızlı otel açacak. Divan için sırada Diyarbakır ve Kayseri var.

Karaderili Grup'tan Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı otel!

Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı yeni bir otel geliyor. Karaderili Grup Başkanı Orhan Karaderili, otelde yılda 700 bin yabancı turist ağırlayacaklarını söyledi.

Ankara Mamak'a 5 yıldızlı konuk evi!

Mamak Belediyesi hizmete sunduğu sosyal tesislere bir yenisini daha ekledi. Belediye bünyesinde hizmet vermeye başlayan Vali Erdoğan Şahinoğlu Konuk Evi 5 yıldızlı otel konforuna sahip.

Türkiye'de 5 yıldızlı otel sayısı artıyor!

Bu yılın ilk çeyreği itibarıyla yılda yüzde 7 artarak 950 bine Türkiye'de 5 yıldızlı tesis sayısı 563'e yükseldi. 5 yıldızlı otellerin sayısını artıran şehirlerin başında Antalya geliyor.

Highway AVM'nin arazisine 5 yıldızlı termal otel!

Highway arazisi içinde bize ait olan bir bölgede, 5 yıldızlı 450 odalı, 1000 yataklı ve 10 bin kişilik kongre turizm düzenlenebilecek termal otel projesi için çalışmaları devam ediyor.

Serka İnşaat Çeşme Alaçatı'da 5 yıldızlı otel inşa edecek!

Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Serka İnşaat'tan Çeşme Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, eski Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Rize Alipaşa'da 5 yıldızlı otel yaptırılacak!

Rize İl Özel İdaresi, Rize'nin Alipaşa İlçesi'nde 5 yıldızlı 250 yatak kapasiteli otel yaptıracak. Yap-işlet-devret yöntemiyle yapılacak otelin 49 yıl süreyle kiralanması ihalesi 29 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Niğde Bor'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Niğde İl Encümen toplantısı yapıldı. Bor Toki Evleri yakınında bulunan arsa ihalesi 5 yıldızlı otel yapılması için ihale edildi. İhaleyi Hilton Otelleri Peyzaj firması 1 milyon 750 bin lira bedelle aldı.

pendik 5 yıldızlı otel Haberi

pendik 5 yıldızlı otel

Pendik'te hayata geçirilen İstanbul'un üçüncü fuar merkezi projesinde çalışmalar hızla sürüyor. Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya, Anadolu yakasının ilk, İstanbul'un üçüncü fuar merkezi inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, şu bilgiyi verdi:


"Geçen Nisan ayında inşaat çalışmalarına başlanan fuar merkezinin yapımı durmaksızın sürüyor. Pendik'in kuzeyinde kurulan fuar merkezi, 600 yataklı otel, 3 bin kişilik kongre sarayı, açık ve kapalı otoparklar, restoranlar, kapalı çarşı tarzında dükkânlar ve fuarcılık alanından oluşuyor. Merkez, Yap-İşlet-Devret modeli ile yapılacak ve belediye, hiçbir şekilde harcama yapmayacak." Fuar merkezi ihalesini alan firmanın, merkezi 30 yıl işleteceğini de kaydeden Erol Kaya, "ihaleyi alan firma burayı yapacak, işletecek, belediyeye kira bedelini ödeyecek ve 30 yıl sonunda yaptıklarını devredecek" dedi.