18 / 04 / 2024

Pendik banka şubeleri

Pendik banka şubeleri

Yapı ve Kredi Bankası'nın Pendik şubesi 21 Şubat 1952 yılında açılmış. Bankanın İstanbul'da toplam şube sayısı on altıya yükselmiş. Böylece Pendik'te ilk banka şubesi de açılmış.

Bireysel Emeklilik iptali nasıl yapılır? BES nasıl iptal edilir?

Bireysel Emeklilik iptal işlemi banka şubeleri ve Bireysel Emeklilik birimleriyle gerçekleştirilir. İşte detaylar...

Bankalar 24 Nisan'da kapalı olacak!

İçişleri Bakanlığı'nın sokağa çıkma kısıtlaması kararına istinaden 31 kentte 24 Nisan 2020 Cuma günü banka şubeleri kapalı olacak.

Ondörtüç Pendik Projesi'nde bahar kampanyası!

İnsay Yapı, 'Ondörtüç Pendik' projesinde bahar kampanyasını başlattı. Konut almak isteyenlere liste satış fiyatı üzerinden peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 20 + yüzde 10 indirim fırsatı sunulan projede daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. 

TOKİ'nin 50 bin konutuna yoğun ilgi! Banka şubeleri kilitlendi!

TOKİ'nin 67 ilde başlattığı 50 bin sosyal konut projesi kampanyasına vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. Proje kapsamında son 2 güne girilirken Halkbank şubelerine 13 günde 250 bin kişi başvuru yaptı.

Atlantik Fly Pendik'te peşin alımlarda yüzde 15 indirim!

Atlantik Fly Pendik'te peşin alımlarda yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. 2+1 fiyatlarının 299 bin TL'den başladığı projede banka aracısız, 60 ay 0 faiz ve peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. 

Atlantik Fly Pendik güncel fiyat listesi!

Atlantik Yapı tarafından hayata geçirilen Atlantik Fly Pendik projesi 140 daireden meydana geliyor. Pendik Atlantik Fly projesinde ara ödeme yok, taksit yok, banka yok. İşte Atlantik Fly Pendik güncel fiyat listesi..

Ondörtüç Pendik'te peşinde 10 indirim!

Ondörtüç Pendik, konutlarını 120 aya kadar vadelendiriyor. Üstelik banka kredisi ve peşin satışlarda artı olarak yüzde 10 daha iskonto yapılıyor..

Ondörtüç Pendik Konutları'nda 120 aya kadar vade imkanı!

Gayrimenkul sektörünün güçlü aktörlerinden İnsay Yapı, Pendik’te inşa ettiği Ondörtüç Pendik ile herkese ayrıcalıklı bir yaşam vadediyor. Projede banka anlaşmalı 120 ay vade seçeneği sunuluyor..

Pendik Vogue Kurtköy satılık!

Pendik Vogue Kurtköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılacağı projede banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor.

360 Kurtköy Pendik fiyatları!

Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı imzası taşıyan 360 Kurtköy projesinde ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 360 Kurtköy Pendik fiyatları 325 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Pendik 360 Kurtköy nerede?

360 Kurtköy'de teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede toplam 536 adet daire bulunuyor. Peki Pendik 360 Kurtköy nerede?

Atlantik Life Pendik'te 0 faizli banka kredili ödemelerle!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen projede teslimlerin 2017 başında yapılması planlanıyor. Atlantik Life Pendik'te 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Atlantiklife Pendik'te 40 ay 0 faizle! Teslimde banka kredili ödemelerle!

Atlantik Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükselen projede dairelerin Nisan 2017'de gerçekleşmesi öngörülüyor. Atlantiklife projesinde dairelerin alanları 67 ile 223 metrekare arasında değişiyor.

Pendik banka şubeleri Haberi

Pendik banka şubeleri




Yapı ve Kredi Bankası Pendik Ajansı dün açıldı.


Yapı ve Kredi Bankası'nın İstanbul'daki şube ve ajanslarının on altıncısı dün Pendik'te açılmış, ajans Pendik halkının büyük rağbet ve alakasıyla karşılanmıştır. Nihayet bir bankaya kavuşmuş olmaktan sevinç duyan Pendikliler Yapı ve Kredi Bankası'nı sabahtan akşama kadar ziyaret ederek tasarruf hesapları açtırmışlardır.

Akşam Gazetesi 22 Şubat 1952 




Akşam Gazetesi 2 Mart 1952



Abdullah Kutalmış...