25 / 04 / 2024

Ondörtüç Pendik Projesi'nde bahar kampanyası!

Ondörtüç Pendik Projesi'nde bahar kampanyası!

İnsay Yapı, 'Ondörtüç Pendik' projesinde bahar kampanyasını başlattı. Konut almak isteyenlere liste satış fiyatı üzerinden peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 20 + yüzde 10 indirim fırsatı sunulan projede daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. 



İnsay Yapı'nın Pendik’te hayata geçirdiği 'Ondörtüç Pendik' projesinden konut almak isteyenlere bahar kampanyası fırsatlar sunuyor. Bahar kampanyasına göre; daire sahibi olmak isteyenlere liste satış fiyatı üzerinden peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 20 + yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca, İnsay Yapı daireleri ve tapuları hemen teslim ediyor. Ondörtüç Pendik projesinde 1+1 daireler 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Ev almak isteyenlere çeşitli kolaylıklar sunduklarını belirten İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, daire ve tapuları da hemen teslim ettiklerini söyledi. Müşteri odaklı satış kapsamında yapılan kampanyalar ile müşteriye yönelik ödeme planlarının ve fiyat avantajlarının satışlar açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayan Çulhalık, özellikle arzın bol olduğu dönemlerde hedefli pazarlama faaliyetleri ile müşterilerin ödeme güçlerine uygun satış politikasının yararına inanındıkları belirtti. Ayrıca, bu nedenle projemizde kalan 100 daire için böyle bir kampanya yapmaya karar verdik. Kampanya kapsamında daire sahibi olmak isteyenlere liste satış fiyatı üzerinden peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 20 + yüzde 10 indirim fırsatı sunuyoruz. Kampanyaya göre 1+1 daireleri 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla almak mümkün olabiliyor" dedi. 


'Ondörtüç Pendik' projesi 9 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 252 konut ve 15 ticari birim yer alıyor. 'Ondörtüç Pendik' sakinlerine; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkanının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı ve 24 saat güvenlik hizmeti sunuyor. Profesyonel site yönetiminin bulunacağı ve her daireye depo alanının tahsis edilecek. Projedeki mağaza ve restoranlar ile site sakinlerine kendi kendine yetebilen bir yaşam alanı sunuyor.  

'Ondörtüç Pendik' Proje lokasyonu

Pendik'in merkezinde yer alan 'Ondörtüç Pendik' projesi, merkezi noktalara yakın mesafede yer alıyor. Yapımı devam eden Şeyhli metro istasyonu projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Ayrıca, Teknokent'e de komşu olan proje alışveriş merkezlerine kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunuyor. 

Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafede yer alan 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika mesafede konumlanıyor.


Tel: 0216 314 14 14 
Web: http://www.ondortuc.com.tr/
 


Geri Dön