26 / 04 / 2024

Ondörtüç Pendik’te gurbetçilere özel kampanya!

Ondörtüç Pendik’te gurbetçilere özel kampanya!

İnsay Yapı tarafından hayata geçirilen 'Ondörtüç Pendik' projesi 'Evim Türkiye Fuarı'nda görücüye çıkacak. İnsay Yapı, projeyi özel yeni yıl kampanyasıyla satacak.



Konut yatırımlarına hızla devam eden İnsay Yapı, İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden Pendik’te inşa ettiği 'Ondörtüç Pendik' projesini gurbetçilere tanıtmak için Almanya'nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan 'Evim Türkiye Fuarı'na katılacak. 

Türkiye’de bir ev sahibi olmak isteyen gurbetçilere uygun koşullarda bu hayallerini gerçekleştirme fırsatı sunan İnsay Yapı, 'Ondörtüç Pendik' projesinden konut alanlara dairelerini ve tapularını hemen teslim ediyor. 

Gurbetçilere uygun fırsatlara Türkiye'den ev sahibi olma fırsatı sunduklarını anlatan İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık 'Ondörtüç Pendik'ten ev almak isteyenlere mümkün olan her türlü kolaylığı sağladıklarını belirtti. Çulhalık ''Evim Türkiye Fuarı'nda projemizi tanıtacağız. Projemiz tamamlandı ve hemen oturuma uygun. 1+1 daireler peşin 285 bin TL'den, 2+1 daireler peşin 378 bin TL'den ve 3+1 daireler de peşin 547 bin 992 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yeni yılın ilk kampanyasına göre gurbetçilerimize yüzde 20 indirim ve 5 ay taksit imkânı' ya da yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 indirim ve peşin/kredili ödeme imkânı olmak üzere seçenek imkânı tanıyoruz. Bu şartlar ve fiyatlar 15 Şubat'a kadar devam'' diye konuştu. 

Toplam 9 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen 'Ondörtüç Pendik' projesi 252 konut ve 15 ticari birimden meydana geliyor. 24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı 'Ondörtüç Pendik' sakinlerine; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkanı sunuyor. Proje yapımı devam eden Şeyhli metro istasyonu projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. 

Teknokent'e de komşu olarak hayata geçirilen proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da
çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunuyor.

www.ondortuc.com.tr/‎


Geri Dön