28 / 03 / 2024

Pendik Belediyesi yatırımları

Pendik Belediyesi yatırımları

Pendik sahil Meydanı çalışmaları kapsamında balıkçı dükkanları için deniz kıyısında yeni ve modern bir satış alanı inşa edilecek. İDO İskelesinin yakınında yer alacak balık çarşısının önünde otopark da bulunacak.

Pendik Belediyesi'nden 1 haftada 5 açılış!

Bir yıl önce temeli atılan üç kültür merkezi ile bir bilgi evi ve spor merkezini tamamlayan Pendik Belediyesi aralarında 8 bin metrekarelik parkın da bulunduğu beş açılışı peş peşe gerçekleştirdi...

Pendik Belediyesi'nden yeni spor merkezi!

Pendik Belediyesi sporseverlere yeni bir spor merkezi daha kazandırıyor. Velibaba Kültür Merkezi’nde hizmete girecek fitness salonu için önümüzdeki aylarda kayıtların alınması bekleniyor. Salon ilk etapta sadece kadınlara yönelik olacak.

Pendik Belediyesi 2014 yılında da bütçesinin yarısını yatırıma harcayacak!

2012 yılında bütçesinin yüzde 48'ini yatırımlara ayıran Pendik Belediyesi, bu oranla Türkiye'deki il ve ilçelerin yanısıra, birçok büyükşehir belediyesini de geride bıraktı. 2013 ve 2014 bütçesinin de yarıya yakınını yine yatırımlar için harcayacak...

Pendik Belediyesi yatırım zengini!

2012 yılında bütçesinin yüzde 48 'ini yatırımlara ayıran Pendik Belediyesi, bu oranla Türkiye'd eki il ve ilçelerin yanısıra, bir çok büyükşehir belediyesini de geride bıraktı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Tsc Endüstriyel Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Tsc Endüstriyel Yatırımlar Anonim Şirketi Pendik’te 1 milyon sermaye bedeli  ile   Selahattin Varol  tarafından kuruldu.

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Karagöz tarafından kuruldu.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Pilavcı tarafından kuruldu. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

Pendik Belediyesi yatırımları Haberi

Pendik Belediyesi yatırımları


Pendik belediyesi, yeni inşa edilecek balık satış merkezinin projesini hazırlayarak İstanbul Büyükşehir Belediyesine gönderdi.  445 metrekare büyüklüğünde alana kurulacak balık çarşısında eski yerindeki  gibi 10 modül dükkan yer alacak. Ayrıca mescit, WC  ve otopark da  bulunacak. Böylece sahil yolundan araçlarıyla gelecek vatandaşlar da dükkanlardan rahatça alışveriş yapabilecek. 


Başkan Şahin'den balıkçılara ziyaret


Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve İlçe Kaymakamı Osman Tunç, sahilde bulunan balıkçı barınağını ziyaret etti. Pendik sahilinin  en verimli şekilde kullanılması için proje ve çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Şahin,  yeni yapılacak barınak öncesi kooperatif yöneticilerinden  sorunlarını dinleyerek barınağın şu anki durumu hakkında bilgi aldı. 



Pendik...