25 / 04 / 2024

pendik gayrimenkul ihaleleri

pendik gayrimenkul ihaleleri

Pendik Belediye Başkanlığı Batı Mahallesi 23 Nisan Caddesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 27 Aralık'ta ihalesi gerçekleşecek olan gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 879 bin 920 TL olarak belirtildi. Haber resmi gazetede yayınlandı.

Pendik'te icradan 7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Pendik Dolayoba Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulu satışa çıkardı. Satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlenen gayrimenkulun ihalesi 15 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Karayolları Genel Müdürlüğü Pendik'te gayrimenkul satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Pendik'te 18.7 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, İstanbul ili, Pendik ilçesinde yer alan 4 gayrimenkulü 18 milyon 699 bin TL'ye icradan satıyor...

Pendik ve Şile'de 59.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Pendik ve Şile'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 59 milyon 484 bin 394 TL bedelle satışa çıkardı.

İller Bankası, Pendik ve Eyüpsultan'daki 2 gayrimenkulü satışa sundu!

İller Bankası, İstanbul ili, Eyüpsultan ve Pendik illerinde yer alan gayrimenkullerini satıyor. Gayrimenkullerin ihaleleri 23 Kasım ve 24 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Pendik'te 35.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan gayrimenkulü 35 milyon 126 bin 300 TL bedelle satışa çıkardı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Pendik'te 26.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 11. İcra Dairesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurna ve Kurtköy ilçelerinde yer alan 4 gayrimenkulü 26 milyon 581 bin 300 TL'ye satıyor...

Pendik'te 2.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Yayalar'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 858 bin 560 TL bedelle satışa çıkardı.

Pendik'te 6.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Pendik'te yer alan gayrimenkulü 6 milyon 390 bin 750 TL bedelle satışa çıkardı.

Pendik Kök Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pendik Kök Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Koç tarafından kuruldu.

Paladyum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Paladyum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Pala, Birol Keskin Ve Sedat Bilgin  tarafından kuruldu.

pendik gayrimenkul ihaleleri Haberi

pendik gayrimenkul ihaleleri

Pendik Belediye Başkanlığı Batı Mahallesi 23 Nisan Caddesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 27 Aralık'ta ihalesi gerçekleşecek olan gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 879 bin 920 TL olarak belirtildi. Haber resmi gazetede yayınlandı. 



Pendik Belediye Başkanlığından:

1 - Aşağıda özellikleri belirtilen Pendik Belediyesine ait taşınmaz ihale ile satılacaktır. İhale “Batı Mah. 23 Nisan Caddesi No: 11 PENDİK/İSTANBUL” adresindeki Pendik Belediye Binası 5. kattaki Encümen Odasında, Belediye Encümenince 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi uyarınca “Kapalı Teklif Usulü” artırma suretiyle yapılacaktır. Şartname bedeli 500,00 (beşyüz TL) olup, Pendik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden (4. Kat) temin edilebilir.

Bölge : Doğu


Ada : 849


Parsel : 678


Parsel Alanı (m²) : 1.219,98


İmar Durumu : Konut


Muhammen Bedeli : 4.879.920,00-(Dörtmilyonsekizyüzyetmişdokuzbindokuzyüzyirmi TL.)+KDV (toplam bedelin % 22,51'lik kısmı)


Geçici Teminat...