20 / 04 / 2024

Pendik Malazlar arazisi

Pendik Malazlar arazisi

Pendik’te TEM bağlantı yolu üzerindeki Malazlar Kibrit Fabrikası arazisine konut izni çıkmadı. Şirket yetkilileri araziyi kat karşılığı KİPTAŞ'a verecek. İBB, KİPTAŞ'a 15 katlı konut için izin verdi.

Kiler GYO Referans Pendik satışta! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Referans Pendik projesinde satışlar başladı. 686 konut ile 213 ticari ünitenin yer aldığı proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükseliyor. 

Kiler GYO Referans Pendik ön talep topluyor! 700 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Referans Pendik projesi ön talep topluyor. İller Bankası arazisi üzerinde hayata geçirilen projede 700 konut yer alıyor.

Referans Pendik'in ruhsatı alındı! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine tam 513 konutluk yeni proje!

1 milyar 514 milyon 741 bin 443 TL'ye mal olacak olan Referans Pendik projesinin ruhsatı alındı. Proje Pendik'te yer alan  İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

Referans Pendik ön talep topluyor! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Referans Pendik projesinde ön talep süreci başladı. 1 milyar 514 milyon 741 bin 443 TL'ye mal olacak proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

Referans Pendik geliyor! Kiler GYO ve Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Pendik projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

Milpa'nın Pendik arazisi resmen Süleyman Çetinsaya ve Bekir Kılıç'ın!

İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekare büyüklüğe sahip Milpa arazisinin Artaş Grubu tarafından satın alındığı geçtiğimiz ay gündeme gelmişti. İşte o arsanın tapu devri resmen gerçekleştirildi...

Artaş Grubu, İstanbul Pendik'teki Milpa arazisini 99.9 milyon dolara satın aldı! 

İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekare büyüklüğe sahip Milpa arazisi, Artaş Grubu tarafından satın alındı. Satış tutarı KDV hariç 99 milyon 893 bin 84 dolar olarak belirtildi. İşte ayrıntılar...

Pendik’te 7,8 dönümlük askeri alan imara açıldı!

Pendik Doğu Mahallesi'nde mevcut planlarda “askeri alan” olarak işaretlenmiş durumda olan 7 bin 870 metrekarelik hazine arazisi imara açıldı.

Pendik'in 40 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en büyüğü Atatürk Havalimanı arazisi olmak üzere Türkiye’nin çeşitli yerlerine hayata geçirileceğini açıkladığı “Millet Bahçeleri”nden biri Pendik’e yapılacak.  

Pendik Batı Mahallesi'nin imar ayrıntıları!

Pendik Batı Mahallesi'nin yılan hikayesine dönen imar planı askıya çıkarıldı. Yeni imar planında,Kızılay'ın yaklaşık 20 bin metrekarelik arazisi Ticaret-Turizm-Konut alanına ayrıldı.

Pendik Malazlar arazisine KİPTAŞ konutları geliyor!

Pendik’te TEM bağlantı yolu üzerindeki Malazlar Kibrit Fabrikası arazisine konut izni çıkmadı. Şirket yetkilileri araziyi kat karşılığı KİPTAŞ'a verecek. İBB, KİPTAŞ'a 15 katlı konut için izin verdi.

Kenan Şahin: 50'ye yakın okul arazisi hazırladık!

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okul müdürleri ile bir araya gelen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, teknik açıdan okullara desteklerinin devam ettiğini belirterek, ilçede 50’ye yakın yeni okul arazisi hazırlandığını söyledi.

1990 yılında Pendik'te 25 bin dönüm arazi kanunsuz şekilde imara açılmış!

1990 yılında Pendik Göçbeyli'de 25 bin dönüm orman arazisi kanunsuz olarak inşaat sahasına dönüştürülüyormuş. Mustafa Kemal Derinkök, 25 bin dönüm orman arazisini yerleşim alanı olarak açmaya başlamış.

Pendik Malazlar arazisi Haberi

Pendik Malazlar arazisi

Pendik’te TEM bağlantı yolu üzerindeki Malazlar Kibrit Fabrikası arazisi yılan hikâyesine döndü. İstanbul Büyükşehir Belelediyesi (İBB) tarafından arazi sırasıyla ‘yol, meslek lisesi alanı ve yeşil alan’ ilan edildi. Malazlar Kibrit Sanayi ve Ticaret AŞ “Çevredeki AVM’lerden alamadığınız yeşil alanı bizden alıyorsunuz” diyerek çok sayıda dava açtı. Açtığı davaları da kazandı ama arazisiyle ilgili sorunu çözemedi. Şirket çareyi arazisini kat karşılığı İBB iştiraki Kiptaş ’a vermekte buldu. İBB, Kiptaş ’ın itirazı üzerine alana 15 katlı konut izni verdi.





Yol ve meslek alanı


Pendik, Doğu Mahallesi, Ankara Caddesi üzerinde yer alan 50 bin 251 metrekarelik Malazlar Kibrit Fabrikası alanı 2006 yılında önce İBB tarafından...