28 / 03 / 2024

pendik oto world asya ulaşım bilgileri

pendik oto world asya ulaşım bilgileri

Pendik Oto World Asya dükkan fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Pendik Oto World Asya projesinde bankalar, sigorta acenteleri, oto aksesuar dükkanları ve oto kuaförleri yer alıyor...

Pendik Oto World Asya ulaşım bilgileri!

2014 Aralık'ta teslimlerinin gerçekleştirileceği ve Has Şirketler Grubu tarafından konumlandırılan Pendik Oto World Asya ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. Pendik Oto World Asya telefon numarası 0 216 392 22 22 olarak belirlendi.

Oto World Asya ile Kurtköy 2. el otomotiv sektörünün merkez üssü olacak!

Anadolu Yakası’nın ‘İlk ve Tek’ Oto AVM’si Oto World, Mayıs ayı itibariyle faaliyete geçiyor ve Pendik-Kurtköy Bölgesi’ni 2. el otomotiv sektörünün ana üssü yapmaya hazırlanıyor.

Oto World Asya Pendik satılık dükkan!

Satış süreci devam eden Oto World Asya Pendik satılık dükkan fiyatları 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Pendik Oto World Asya fiyatları!

Oto World Asya projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 270 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje Has Şirketler Grubu imzası ile inşa ediliyor. İşte Pendik Oto World Asya fiyatları...

Has İnşaat Oto World Asya fiyat!

Oto World Asya projesi konum olarak Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre ve TEM otoyoluna 3 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya fiyat listesi...

Oto World Asya satış ofisi telefon!

Oto World Asya satış ofisi telefon numarası 216 392 22 22 olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede İstanbul Anadolu Yakası Pendik'e bağlı Kurtköy'de inşa ediliyor.

Has İnşaat Oto World Asya adres!

Toplam 365 tane oto galeriden oluşan Oto World Asya projesinde daire teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek. Has İnşaat Oto World Asya adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Peki Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya Pendik teslimleri ne zaman?

Toplamda 22 bin 275 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Oto World Asya 'da yer alan dükkanların fiyatları 790 bin TL'den başlıyor. Peki Oto World Asya Pendik teslimleri ne zaman?

Kurtköy Oto World Asya fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde teslimler bu yıl gerçekleşecek. Projedeki dükkanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor. Kurtköy Oto World Asya fiyatları ne kadar?

Kurtköy Oto World Asya nerede yer alıyor?

Oto World Asya projesinde dükkanların fiyatları satış fiyatları 790 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor. Projede 365 adet galeri bulunuyor. Peki Kurtköy Oto World Asya nerede yer alıyor?

Oto World Asya satış fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde 365 tane galeri yer alıyor. Kiralık dükkan fiyatlarının 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değiştiği Oto World Asya satış fiyatları ne kadar?

Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya projesi toplam 365 adet oto galeriden meydana geliyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları...

Pendik Oto World Asya kiralık!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya projesi toplam 365 adet oto galeriden meydana geliyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları...

pendik oto world asya ulaşım bilgileri Haberi

pendik oto world asya ulaşım bilgileri

E-5 otoyoluna 6 kilometre, Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, TEM otoyoluna 3 kilometre uzaklıkta yükselen Pendik Oto World Asya dükkan fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Has Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Oto World Asya projesi İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te yer alıyor. 170 milyon lira yatırım bedeline sahip olan proje 4 katlı olarak tasarlandı.


Otoworld Asya ne zaman teslim sorusuna 2015 yılının içerisinde yanıtı veriliyor. Oto World Asya projesinde yer alan dükkanların alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor.


Pendik Oto World Asya dükkan fiyatları!

Pendik Oto World Asya dükkan fiyatları 790 bin lira ile 1 milyon lira arasında değişiyor. Projede 200 metrekarelik bir dükkan ise 4 bin lira ile 5 bin lira arasında değişen fiyatlarla kiralanabiliyor.


Pendik Oto World...