29 / 03 / 2024

Pendik Sahil Parkı açılışı

Pendik Sahil Parkı açılışı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pendik Kurtköy Spor Kompleksi önünde düzenlenen yatırım ve hizmetlerin toplu açılış ve tanıtım törenine katıldı. Topbaş, Pendik’e 1 milyar 539 milyon TL’lik yatırım yapıldığını söyledi...

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

Kocaeli'deki eski askeri binanın yerine restoran inşa ediliyor!

Yatırımlarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her şeyin düşünüldüğü sahil parkındaki eski binayı yıkarak yeni restoran inşa ediyor.

Kıyı kesimlerinde 12 konut ve otel projesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı'nda yapılan tanıtımına katıldı. Tanıtımda önemli açıklamalarda bulunan Kurum, "Denetimlerimizde bugün itibarıyla 18 projenin incelemesini yaptık. 12 projede tespit edilen aykırılıklara ilişkin mühürleme işlemini uyguladık. Yine bu p

Pendik Bosnalı Parkı'ndaki bina ‘Kütüphane Kafe’ olacak!

Pendik Sapanbağlar Mahallesi’nde bulunan 13 bin metrekarelik Bosnalı Şehit Çocuklar Parkı’na tek katlı bir bina inşa eden Belediye, binanın ne amaçla kullanılması gerektiğini halka sordu. Halk oylamasında 'Kütüphane Kafe’ 658 oy aldı.

İstMarina AVM bugün açılıyor!

Bostancı-Pendik sahil yolu üzerinde hayata geçirilen İstMarina AVM kapılarını bugün açıyor.

Pendik Balıkçılar Çarşısı'nda sona gelindi!

Pendik sahil yolunda Tuzla yönü üzerinde inşaatı devam eden Balıkçılar Çarşısı’nın çalışmalarında sona gelindi.

Avcılar Sahil Parkı cazibe merkezine dönüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar Sahil Parkı'na parkta, oturma alanları, deniz kıyısında yürüyüş parkuru, koşu, bisiklet için özel yollar, go kart pisti, seyir terasları, spor sahaları inşa etti. İBB, alanı cazibe merkezine dönüştürdü.

Pendik Huzur Park fiyatları!

Akbulut İnşaat ve Seydioğlu Grup ortaklığı ile İstanbul Pendik'te hayata geçirilen Huzur Park projesi 3 bin 80 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede fiyatlar 349 bin TL'den başlıyor...

Pendik Huzur Park'ta 349 bin TL'ye 3+1!

Pendik Huzur Park'ta fiyatlar 349 bin TL'den başlıyor, projede 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Kocaali Sahil Park Projesi'nin ihalesi 30 Mart'ta!

Kısa süre önce Kocaali’ye Sahil Park ve Çevre Düzenleme Projesi hediye edeceklerini müjdeleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yatırımda ihale tarihinin belli olduğunu açıkladı.

Pendik Okyanus Park Evleri nerede?

KG İnşaat Okyanus Park Evleri, 'huzurla yaşamanın tek adresi' sloganıyla yola çıkarak sahiplerini bekliyor. İşte, Pendik Okyanus Park Evleri nerede sorusunun cevabı...

İnşaat sektörü yüzde 6, Peli Parguet yüzde 25 büyüdü!

Peli Parquet’nin 2008’den bu yana düzenli olarak organize ettiği bayi toplantısı 7-10 Aralık tarihleri arasında Pendik Green Park Oteli’nde gerçekleşti. İnşaat sektöründeki son durumu ve 2016 yılının değerlendirmesini yapan Peli Parguet 2017 yılı kampanyaları ve hedeflerini açıkladı.

Pendik Evra Park satılık daire!

Toplam 72 konuttan meydana gelen Pendik Evra Park satılık daire fiyatları 199 bin TL’den başlangıç gösteriliyor. Proje Pendik’te inşa ediliyor.

Pendik Sahil Parkı açılışı Haberi

Pendik Sahil Parkı açılışı


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pendik ilçesine yapılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış ve tanıtım törenine katıldı. Pendik Kurtköy Spor Kompleksi önünde düzenlenen törene Başkan Topbaş’ın yanı sıra İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, İBB bürokratları ve çok sayıda vatandaş da hazır bulundu. Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş açılışını yaptıkları, Pendik Kurtköy Spor Kompleksi, Botaş Boru Hattı Parkları, Pendik Sahil Parkı, 2 adet Halı Saha ile çok sayıda prestij cadde ve sokak çalışmalarının Pendik’e hayırlı olmasını diledi. 


 “Hizmet kervanını gece gündüz demeden sürdürüyoruz”


25 yıl önce çürümeye terk edilmiş olan bir tesisi 25 yıl sonra Büyükşehir Belediyesi olarak Pendik’te yaşayanlara hizmete sunduklarını kaydeden Başkan Topbaş, “Burada bir hizmet farkı ortaya çıkıyor. Hizmet kervanını gece gündüz demeden...