28 / 03 / 2024

pendik yeni spor kompleksleri

pendik yeni spor kompleksleri

Kısa bir süre önce Pendik’e 12 yeni spor kompleksi müjdesi veren Pendik Belediyesi, spor komplekslerinin inşalarına da birbiri ardına başlıyor.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Nilüfer Belediyesi'nden 2 yeni spor tesisi yatırımı!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Eyüpsultan’a yeni spor salonu geliyor!

Daha önce Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in müjdesini verdiği Eyüp Stadı arkasında bulunan alanda spor salonu yapımı için start verildi.

Giresun'a yeni spor tesisleri geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Giresun'a yapılacak yatırımlara ilişkin yaptığı açıklamada, kente yeni tesisler yapılacağının müjdesini verdi.

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Kayseri’ye yeni spor tesisi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Memduh Büyükkılıç,  şehre yeni bir spor salonu ve tenis kortunun kazandırılacağını dile getirdi.

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

pendik yeni spor kompleksleri Haberi

pendik yeni spor kompleksleri

Pendik Belediyesinin geçtiğimiz aylarda kamuoyuna müjdelediği 12 yeni spor kompleksi projesinden ikisinin inşasına başlandı. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, proje ve ihale aşaması tamamlanan Güllübağlar ve Sanayi Mahallesi'nde yer alan spor kompleksleri için ilk kazmalar vuruldu. Sporseverleri heyecanlandıran her iki spor kompleksinin inşaları 240 günde tamamlanacak. Proje ve ihale süreçleri tamamlanan Kavakpınar ve Yayalar Spor Komplekslerinin inşalarına da kısa süre içerisinde başlanması planlanıyor. Bu tesislerinde başlandıktan sonra 300 günde bitirilmesi planlanıyor. Halihazırda 10 yerde hizmet veren kapalı spor tesisi sayısı yeni projelerin tamamlanmasıyla birlikte 22'ye yükselecek. Sporu bir yaşam biçimi haline getirmek isteyen tüm Pendikliler, kısa mesafeli yerlerde yer alacak spor tesislerinden doyasıya faydalanabilecek.

Güllübağlar Spor Kompleksi

Temeli atılarak Güllübağlar Mahallesi Nevruz Sokak'ta inşaatına başlanan spor kompleksi toplam 1.767 metrekare büyüklüğünde olacak....