19 / 04 / 2024

Pendik'e 12 yeni spor kompleksi inşa ediliyor!

Pendik'e 12 yeni spor kompleksi inşa ediliyor!

Kısa bir süre önce Pendik’e 12 yeni spor kompleksi müjdesi veren Pendik Belediyesi, spor komplekslerinin inşalarına da birbiri ardına başlıyor.



Pendik Belediyesinin geçtiğimiz aylarda kamuoyuna müjdelediği 12 yeni spor kompleksi projesinden ikisinin inşasına başlandı. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, proje ve ihale aşaması tamamlanan Güllübağlar ve Sanayi Mahallesi'nde yer alan spor kompleksleri için ilk kazmalar vuruldu. Sporseverleri heyecanlandıran her iki spor kompleksinin inşaları 240 günde tamamlanacak. Proje ve ihale süreçleri tamamlanan Kavakpınar ve Yayalar Spor Komplekslerinin inşalarına da kısa süre içerisinde başlanması planlanıyor. Bu tesislerinde başlandıktan sonra 300 günde bitirilmesi planlanıyor. Halihazırda 10 yerde hizmet veren kapalı spor tesisi sayısı yeni projelerin tamamlanmasıyla birlikte 22'ye yükselecek. Sporu bir yaşam biçimi haline getirmek isteyen tüm Pendikliler, kısa mesafeli yerlerde yer alacak spor tesislerinden doyasıya faydalanabilecek.

Güllübağlar Spor Kompleksi

Temeli atılarak Güllübağlar Mahallesi Nevruz Sokak'ta inşaatına başlanan spor kompleksi toplam 1.767 metrekare büyüklüğünde olacak. İki katlı tasarlanan kompleksin alt katında fitness salonu; üst katında ise basketbol salonu bulunacak. Gençleri sporla buluşturan tesis, geleceğin şampiyonlarını yetiştirirken hayatına spor katmak isteyen spor severlerin de gözde mekanları arasında yer alacak. Spor kompleksinin inşaatı 240 günde tamamlanacak.

Sanayi Spor Kompleksi

Yapımına başlanan bir diğer spor kompleksi de Sanayi Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Hızır Reis Caddesi üzerinde 2 bin 326 metrekare alanda hayata geçirilen tesis konumu itibarıyla sadece Sanayi Mahallesine değil; Kurtköy, Ramazanoğlu ve Şeyhli Mahallelerinde ikamet edenlere de hizmet verebilecek. İki katlı kompleksin alt katında fitness salonu; üst katında ise basketbol salonu bulunacak. Spor kompleksi 240 günde tamamlanacak.

Kavakpınar Spor Kompleksi

Sporseverleri heyecanlandıracak tesislerden biri de Kavakpınar Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Abdi İpekçi Caddesi ile Albayrak Caddesi kesişiminde inşa edilecek olan spor kompleksi, toplam 2 bin 615 metrekare alanda hizmet verecek. Tesisin zemin katında fitness salonu, 1. katında minder sporları salonu ve 2. katında basketbol salonu bulunacak. Tesisin 300 günde tamamlanması planlanıyor.

Yayalar Spor Kompleksi

Proje ve ihale süreci tamamlanan Yayalar Spor Kompleksi inşasına kısa süre içerisinde başlanması planlanıyor. Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi üzerinde inşa edilecek olan tesis, toplam 2 bin 326 metrekare alana sahip olacak. Tesisin zemin katında fitness salonu ve üst katında ise basketbol salonu bulunacak. Tesis 300 gün içerisinde tamamlanacak.

 


Geri Dön