19 / 04 / 2024

pendik Yeşilce Aydos projesi

pendik Yeşilce Aydos projesi

Yeni projelerde gaza basan KİPTAŞ, Pendik'te Yeşilce Aydos, Başakşehir'de de Lal Bahçe projesine hazırlanıyor. Lal Bahçe projesinde satışlar başlarken, Yeşilce Aydos projesi çok yakında satışa çıkacak..

Fuzul Topraktan Pendik'te 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olun! 

Fuzul Topraktan Pendik projesinde 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olabileceksiniz. Peki Fuzul Topraktan Pendik projesinden ev nasıl alabilirim? İşte ayrıntılar...

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Fuzul Yapı,  İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesi Fuzul Toprak'tan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansmanla görücüye çıkarıyor. 

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri'nin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu projede 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Pendik'te 18.7 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, İstanbul ili, Pendik ilçesinde yer alan 4 gayrimenkulü 18 milyon 699 bin TL'ye icradan satıyor...

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Pendik'teki dev arsa 125 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy Mahallesi, 3962 ada 12 parselde yer alan arsa 125 milyon TL'ye satışa sunuldu. 

Pendik Belediyesi'nden 35.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kaynarca'da yer alan akaryakıt ve servis alanını 35 milyon 126 bin 300 TL'ye satıyor...

Pendik'te 10.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy Mahallesi, 9970 ada 1 parselde yer alan arsayı 10 milyon 169 bin 889 TL'ye satıyor...

İstanbul BBSK, dünya Şampiyonu sporcularına evlerini teslim etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İstanbul BBSK), Dünya Şampiyonu sporcularına KİPTAŞ’ın “Pendik Yeşilce Aydos Evleri” projesindeki konutlarını teslim etti. 

Pendik'te 26.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 11. İcra Dairesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurna ve Kurtköy ilçelerinde yer alan 4 gayrimenkulü 26 milyon 581 bin 300 TL'ye satıyor...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Pendik Yeşilce Aydos'ta tapular veriliyor!

KİPTAŞ tarafından yapımı tamamlanan Silivri 3. Etap Konutları ve Pendik Yeşilce Aydos projelerinde tapular dağıtılıyor.

KİPTAŞ Yeşilce Aydos'ta yeni kampanya! Yüzde 5 indirim fırsatı!

KİPTAŞ, Pendik'te hayata geçirdiği projesi Yeşilce Aydos'ta kalan stok dairelerini satışa çıkardı. Satışta olan daireler peşin ödemelerde yüzde 5 indirim imkanı bulunuyor. 

pendik Yeşilce Aydos projesi Haberi

pendik Yeşilce Aydos projesi

Geçtiğimiz günlerde Zeytinburnu Veliefendi Locamahal projesini duyuran ve ön talep toplamaya başlayan KİPTAŞ, şimdi de Pendik ve Başakşehir'de yeni projelere başlıyor. 

Yeni projelerde gaza basan KİPTAŞ, Pendik'te Yeşilce Aydos isimli projesi, Başakşehir'de ise Lal Başakşehir isimli projesi için ön talep toplamaya başladı

1-) Yeşilce Aydos: Burada yaşam çok yeşilce

KİPTAŞ Yeşilce Aydos projesinde ön talep toplanıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje Pendik'te inşa edilecek. "Pendik'te yeni bir mahalle kuruluyor: Burada yaşam çok yeşilce..." sloganıyla tanıtılan proje 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleriyle tüm ailelerin beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlandı. Proje çok yakında satışa çıkacak.

Web: http://www.kiptas.istanbul/yesilce.aspx

2-) Lal Bahçe'de lansman satışları başladı

Başakşehir'in merkezinde hayata geçirilen...