25 / 04 / 2024

Penti yurtdışı mağazaları

Penti yurtdışı mağazaları

2018 sonuna kadar 600 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Penti, yurtdışında büyümeyi hedefliyor. Penti’nin büyüme trendi ABD’li yatırım fonu Carlyle’ın dikkatini çekti.

Penti yurtdışındaki mağaza sayısını arttıracak!

Geçtiğimiz yılı 400 milyon TL ciro ile kapatan ve bunun yüzde 25’ini ihracattan elde eden Penti, yurtdışı ağırlığını artıracak. Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kariyo, bu yolda yeni şirket avında olduklarınıaçıkladı.

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

Penti, yurtdışında büyümeyi hedefliyor!

2018 sonuna kadar 600 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Penti, yurtdışında büyümeyi hedefliyor. Penti’nin büyüme trendi ABD’li yatırım fonu Carlyle’ın dikkatini çekti.

İnci Deri yurtdışında 40 mağazaya ulaşacak!

İnci Deri, yurtdışındaki mağazalarının sayısını 5 yılda artırmayı hedefliyor. Şu anda yurtiçinde 100, yurtdışında 5 mağazası bulunan İnci Deri, yurtdışı mağazalarının sayısını 40'a çıkaracak.

Dev mağazalar büyümek için küçülüyor!

Yurtdışında dev mağazalar açarak büyüyen yabancı zincirler, Türkiye'de strateji değiştirdi. Şirketler, müşteri kaybetmemek ve onlara daha yakın olmak için merkezdeki küçük metrekareli mağazaları tercih ediyor.

Altınbaş yurtdışı mağazalarını arttıracak!

Altınbaş, Avrupa'da marka satın almak için kolları sıvadı. İmam Altınbaş, "Avrupa'da önemli köşeler tutulmuş. Tek yolumuz bunları satın almak" dedi. Yurtdışında 30 mağazaya sahip olan şirket, bu sayıyı artırmayı hedefliyor.

Penti yurtdışındaki mağaza sayısını arttıracak!

Geçtiğimiz yılı 400 milyon TL ciro ile kapatan ve bunun yüzde 25’ini ihracattan elde eden Penti, yurtdışı ağırlığını artıracak. Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kariyo, bu yolda yeni şirket avında olduklarınıaçıkladı.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

TEM 2'nin mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek...

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa sdilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

ARTAŞ Grubu'nun Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları satışa çıkıyor. 64 ila bin 899 metrekare arasında değişen 34 adet cadde mağazasının muhammen bedeli ise 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2’nin cadde mağazaları satışa çıkıyor!

Avrupa Konutları TEM 2’nin merakla beklenen cadde mağazaları açık artırma usulüyle 10 Mayıs’ta satışa çıkıyor. Bölgenin en hareketli noktasını oluşturacak mağazalara şimdiden yoğun talep geliyor...

Samsung Curved TV Teknosa mağazalarında!

TeknoSA' nın müşterilerinin beğenisine sunulacak olan modeller 6.999 TL'den başlayan lansman fiyatlarıyla geliyor. Samsung Curved TV, 11-20 Nisan tarihlerinde sadece TeknoSA mağazalarında satışta olacak...

Penti yurtdışı mağazaları Haberi

Penti yurtdışı mağazaları

2017’yi 850 milyon TL ciroyla kapatmaya hazırlanan Penti’nin gelecek hedefleri büyük. Şirket, 2022’ye kadar perakende tarafında 2,6 milyar TL ve üretimde 400 milyon TL ciroya ulaşarak 3 milyar TL’lik bir şirket olmak istiyor.

2018 sonuna kadar 600 mağazaya ulaşma hedefi de var. Penti Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kariyo, stratejik ortaklık için Amerikalı bir grupla görüştüklerini söylüyor. Penti, son yıllarda büyüme stratejisiyle perakende sektörünün en çok dikkat çeken markalarından biri.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Temelleri 1950’li yıllarda kurulan Öğretmen Çorap ile atılan Penti’nin dönüm noktası 1999’da aldığı perakendeciliğe giriş kararı oldu. Çorap odaklı mağaza konseptiyle işe başlayan Penti, talep üzerine konseptini genişleterek iç giyim, plaj giyimi, ev giyim gibi yeni kategorilere girdi.

Bu arada Penti’nin büyüme trendi ABD’li yatırım fonu Carlyle’ın...