25 / 04 / 2024

Perakende markaları açılış

Perakende markaları açılış

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsü salgını çerçevesinde mağazalarını kapatan markalar tedbirli açılışa hazırlanıyor.

Hüseyin Altaş: Mağazaların açılış için zamana ihtiyacı var!

1 Haziran'da tam kapasite olarak açılış yapan AVM'ler de pek çok marka çalışma saatlerini 12:00-20:00 şeklinde düzenledi. Peki AVM'lerde ne gibi önlemler alındı? AYD Başkanı Hüseyin Altaş, markaların bir süre daha hazırlık için zamana ihtiyacı olduğunu belirtti...

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor!

Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor, 4-18 Mayıs arasında inşaat, emlak ofisleri tekrar faaliyete geçecek...

Perakende markaları tedbirli açılışa hazırlanıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsü salgını çerçevesinde mağazalarını kapatan markalar tedbirli açılışa hazırlanıyor.

İstmarina AVM yarın açılıyor!

“Deniz üstü alışveriş” mottosuyla perakende sektörüne yeni bir soluk getirmeye hazırlanan İstMarina AVM yarın açılıyor.

Decathlon, Metro City’de açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye ve spor tutkusunu yaymaya devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 20’inci, İstanbul’daki 6. mağazası Metro City’de açılıyor!

Novada Edremit AVM'nin 2. fazı 26 Mayıs'ta açılıyor!

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit Alışveriş Merkezi'nin ikinci fazı yeni markaları ile 26 Mayıs’ta açılıyor. AVM ulusal ve uluslararası marka ile yılda yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak.

Decathlon Çorlu mağazası yarın açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 17’inci mağazası 30 Nisan’da Çorlu’da Trend Arena Alışveriş Merkezi’nde açılıyor!

Decathlon İskenderun’da açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 16’ıncı mağazası 6 Nisan'da İskenderun Prime Mall Alışveriş Merkezi’nde açılıyor!

Cloud 7 Otelleri İstanbul’da I-AM’in tasarımıyla açılıyor!

I-AM’in marka, iç mimari ve dijital tasarımlarıyla tamamlanan Cloud 7 Otelleri’nin İstanbul’daki ilk şubesi 1 Şubat’ta açılıyor. I-AM’in markalar ve müşterileri arasında güçlü duygusal bağlar kuran sıradışı tasarımlarının gücü, kullandığı metodlardan kayn

Beyzade Adese yeni mağaza açılışlarını sürdürüyor!

Beyzade Adese Mağazası yeni çehresiyle hizmette İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, bir yandan yeni mağaza açılışlarını sürdürürken diğer yandan mevcut mağazalarını yenilemeyi sürdürüyor.

Decathlon 9 Aralık’ta İzmir Balçova Ege Park’ta açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 14’üncü, İzmir’deki ikinci mağazası 9 Aralık’ta İzmir Balçova Ege Park’ta açılıyor.

2015'te en çok tercih edilen markalar açıklandı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve BAREM işbirliğiyle gerçekleştirilen araştırma sonucuna göre, 2015 yılında alışveriş merkezlerinde (AVM) tüketicinin en çok tercih ettiği markalar açıklandı.

Viaport Venezia AVM açılış tarihi!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak gösterilen Viaport Venezia AVM açılış tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Projede dünyaca ünlü markalar "outlet" fırsatlarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Perakende markaları açılış Haberi

Perakende markaları açılış

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsü salgını çerçevesinde bayram dönemine kadar sıkı tedbirler sürerken 16 Mart tarihinden itibaren kepenk indiren markalar da tedbirli açılışa hazırlanıyor.

Kademeli olarak gerçekleştirilecek açılışlar için takvim hazırlayan perakende markaları, önceliği hijyen ve sağlığa verdi.

Sözcü'de yer alan habere göre, önümüzdeki haftadan itibaren Vakko, Koçtaş, Bauhaus gibi markalar kısıtlı saatler içerisinde hijyen ve sağlığı önceliklendirerek açılış yapacaklarını açıkladı.

Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, 6 Mayıs tarihinden itibaren Vakko mağazalarının kontrollü olarak açılacağını dile getirerek, “Nişantaşı ve Suadiye mağazaları, 6 Mayıs'tan itibaren pilot mağaza olarak özel konumlanacak. Hepsi dezenfekte edilecek.

Vakko 6 Mayıs tarihinden itibaren yeni bir dönemi Vakko Dostları ile paylaşmaya hazırlanıyor. 7/24 Vakko Live adını taşıyan ve özel bir hizmet anlayışına sahip olan bu hizmet, zaman ve...