29 / 03 / 2024

Perga Biyoteknoloji kimin

Perga Biyoteknoloji kimin

Perga Biyoteknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Padır, Seval Bal ve Yusuf Can Bayrak ortaklığıyla kuruldu... 

Mplusheal Biyoteknoloji Anonim Şirketi Kuruldu!

Mplusheal Biyoteknoloji Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Rümeyda tutar tarafından kuruldu.

Pastoral Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Pastoral Biyoteknoloji Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Çoban ve Ogün Çoban ortaklığında kuruldu.

Cbc Biyoteknoloji Mühendislik Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Cbc Biyoteknoloji Mühendislik Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Cebeci tarafından kuruldu.

Al Zaintech Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Zaintech Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Doldur ve Alkar Yatırım Holding A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Symbıosıs Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Symbıosıs Biyoteknoloji Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Demirel Tavtın tarafından kuruldu.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Pharmanim Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Pharmanim Biyoteknoloji Anonim Şirketi Tuzla'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alkoç tarafından kuruldu.

Genesis Research Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Genesis Research Biyoteknoloji Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Atalay Düzgören tarafından kuruldu.

Tekno Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Biyoteknoloji Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Bayraktar tarafından kuruldu.

Hdn Biyoteknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdn Biyoteknoloji Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Hadanoğlu tarafından kuruldu.

Extractom Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Extractom Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mark Majanı ve Tarek Alshayeb ortaklığında kuruldu.

Roya Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Roya Biyoteknoloji Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oya Çökmez Doğan tarafından kuruldu.

Europack Medikal Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Europack Medikal Biyoteknoloji Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Efe Berk Çökmez tarafından kuruldu.

Perga Biyoteknoloji kimin Haberi

Perga Biyoteknoloji kimin

Perga Biyoteknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Padır, Seval Bal ve Yusuf Can Bayrak ortaklığıyla kuruldu.

Perga Biyoteknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:1. Şirket, her türlü biyoloji özelinde mikrobiyoloji ve genetik alanlarında araştırma, geliştirme ve inovasyon faaliyetinde bulunabilir, projelendirebilir ve satışını yapabilir. 2. Şirket, araştırma geliştirme faaliyetleri alanında danışmanlık hizmeti alabilir ve danışmanlık hizmeti verebilir. 3. Şirket, her türlü makina, teçhizat ve makine parçası tasarımı, üretimi, ticareti, ithalatı, ihracatı, servis hizmetleri ve danışmanlık yapabilir. 4. Şirket, kontrol sistemi uygulamaları geliştirebilir, geliştirilmesi için dışarıdan danışmanlık hizmeti alabilir ve danışmanlık hizmeti verebilir. 5. Şirket, makine, elektrik ve elektronik mühendisliği uygulamaları alanında her türlü danışmanlık hizmeti alabilir ve danışmanlık hizmeti verebilir. 6. Şirket,...