23 / 04 / 2024

petkim park son durum

petkim park son durum

Türköz İnşaat farkıyla yapımı tamamlanma aşamasına gelen Petkim Park Evleri, hem manzarası hem de konforuyla herkesin dikkatini çekiyor. Petkim Park Evleri, Körfez'de adeta yeni bir kentin doğumunu gösteriyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Toplam 11 istasyonun yer aldığı Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı projesinin ilk durağı Göztepe 60.Yıl Parkı son durağı ise Kazım Karabekir istasyonu olacak.

Çınar Park Rezidans'ta son 4 daire!

Çınar Ev Yapı'nın hayata geçirdiği Çınar Park Rezidans'ta son 4 daire satışta. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projede banka kredili ödemeler yapılıyor.

Urankent Queen Park projesinde son dört daire!

Saray konforunda yaşam sunan Queen Park, teslim edileceği güne yaklaşıyor. Başkent Ankara’nın en hızlı satılan projelerinden olan Queen Park’ta son 4 konut, kalite ve lüksle tanışmak isteyen sahiplerini bekliyor…

Olimpa Park: Son daireler için avantajlı teklifler!

Bütçeye ve ödeme şekline göre özel avantajlar sunan Olimpa Park Plus, %30 Peşin 36 Ay 0 Faiz ve 120 Aya Kadar Vade fırsatıyla sizleri Başakşehir’in merkezinde yaşamaya davet ediyor.

SN Park Plus Aliağa'da son etap satışları başladı!

Sürmeli GMG ve Nurem İnşaat tarafından hayata geçirilen SN Park Plus Aliağa'da son etap satışları başladı.

Yeşilvadi Parkı’nın son etabı da tamamlandı!

Şahinbey Yeşilvadi Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Yeşilvadi parkımızın son etabı tamamlandı. Parkımızın son aşaması olan havuz dolumu yapılıyor” dedi.

Petkim Park'ta kiralık talebi çok fazla!

Türköz İnşaat tarafından yapımı tamamlanan ve daire sahiplerine teslim edilen Körfez Yarımca Petkim Park Evleri'nde yaşam başladı. Havuzu da açılan Petkim Park Sitesi'nde kiralık ev bulmak da zorlaştı.

SOCAR Petkim'deki hisselerini satmayı planlıyor!

Azerbaycan'ın kamu enerji şirketi SOCAR, Petkim'deki hisselerinin bir kısmını satmayı planlıyor. Açıklamaya göre Petkim hisseleri son iki yılda 1.8 liradan 4.35 liraya yükseldi, bu nedenle satılmak isteniyor.

Olimpa Park Plus’ta kalan son konutlar için kampanya!

FUZUL Yapı’nın Başakşehir’de hayata geçirdiği Olimpa Park’ın ikinci etabı olan Olimpa Park Plus’ta kalan son konutlar için kampanya başladı.Peşinat önden değil, ev tesliminde ödeniyor.

Nurol Park bahar fırsatı için son gün 4 Mayıs!

Satış süreci devam eden Nurol Park bahar fırsatı için son gün 4 Mayıs. Daire fiyatlarının 381 bin TL'den başladığı proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor.

Atatürk Kent Parkı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Manisalıların hizmetine kazandırılan Atatürk Kent Parkı’nın açılışına kısa bir süre kaldı. 3 Nisan’da gerçekleştirilecek olan görkemli açılış öncesinde, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Atatürk Kent Parkı’nda son hazırlıklar yapılıyor.

Brooklyn Park projesinde son durum ne?

Selimoğlu'nun hisselerini yabancı ortağa satma haberlerinin ardından Kadıköy Belediyesi'nden de imza atma girişimi gündeme yeniden geldi. İşte Brooklyn Park ve Brooklyn Life Projelerinde son durum...

Petkim Park Sitesi'nde daireler 255 bin TL'ye!

Türköz İnşaat tarafından Yarımca'da yapımı tamamlanan Petkim Park Sitesi'nde 156 metrekare, deniz manzaralı, güvenlikli, havuzlu, sıfır ara kat daire 255 bin TL'ye satışa çıkarıldı.

petkim park son durum Haberi

petkim park son durum

572 daire, 49 iş yeri ve sosyal tesislerin kurulacağı 50.000 metrekarelik alandaki sitedeki Türköz İnşaat tarafından yapımı tamamlanma aşamasına gelen Petkim Park Evleri, Körfez'de adeta yeni bir kentin doğumunu gösteriyor. 572 daire, 49 iş yeri ve sosyal tesislerin kurulacağı 50.000 metrekarelik alandaki site, tam anlamıyla Yarımca'nın görüntüsüne modern kent havası katacak. Teslimatların başladığı Petkim Park Evleri; 23 blok, 23 daire tipinden oluşuyor. Sitede yer alan dairelerde; 1 + 1 'ler 6675 metrekare, 2+1'ler 81-99 metrekare, 3+1 'ler 117-161 metrekare, 4+1 'ler 186-189 metrekare büyüklüğüne sahip. Şuan itibariyle 572 daireden 338'i, 49 iş yerinden de 24'ü satılmış durumda. 


İÇERİSİNDE YOK YOK 


Petkim Park Evleri fiyat ve kalite olarak TOKİ'nin sunduğu fiyat ve ödemelere adeta kafa tutarken, her geçen gün artan müşteri sayısıyla...