26 / 04 / 2024

petrol istasyonu

petrol istasyonu

Sivas İli Yıldızeli İlçesi'nde bulunan petrol istasyonu Yıldızeli İcra Dairesi tarafından 17 Ağustos 2015 günü saat 10:00-10:10 arasında 2.5 milyon TL'ye açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Borusan EnBW Enerji ile Petrol Ofisi şarj istasyonu için anlaştı!

Yenilenebilir kaynaklardan enerji üreten Borusan EnBW Enerji ve Petrol Ofisi elektrikli şarj istasyon ağı kurmak üzere stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. Buna göre Petrol Ofisi’nin 2000 istasyonunda elektrikli şarj ünitesi kurulacak.

Erzurum Palandöken'de 45 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş. San.Tic.A.Ş., Erzurum ili, Palandöken ilçesi, Şehit İsmail Aksu Mahallesi, 1421 ada 6 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve arsasını 45 milyon TL'ye satıyor...

Eskişehir'de 8 milyon TL'ye icradan satılık petrol istasyonu!

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Yeni Mahallesi 1192 ada 36 parselde yer alan petrol istasyonunu 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Manisa Shell Petrol İstasyonu 5.4 milyon TL'ye icradan satışa çıktı!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Uncubozköy mahallesinde yer alan Shell Petrol İstasyonu ve müştemilatı 5 milyon 486 bin 295 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 18 Şubat 2019 olarak belirlendi.

Bursa Osmangazi'de 5 milyon TL'ye icradan satılık petrol istasyonu!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Soğanlı Mahallesi'nde yer alan petrol istasyonu vasıflı gayrimenkul 5 milyon 12 bin 474 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Petrol istasyonu açma şartları!

Bir arsa üzerinde petrol istasyonu açmak isteyen kimselerin dikkat etmesi gereken bazı hususlar bulunuyor. Peki, petrol istasyonu açma şartları nelerdir? Petrol arsasının nasıl olması gerekir?

Kahramanmaraş Onikişubat'taki Tekirhan Otel Nisan'da açılacak!

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesine bağlı Tekir Mahallesine dev bir yatırım yapan İşadamı Muhammet Şirikçi 4 yıldız konforunda otel, lokanta, market, petrol istasyonu ve piknik alanlarıyla Han kültürünü Tekir’e taşıdı.

OMV, Petrol Ofisi'nin tamamını satışa çıkardı!

Reuters haber ajansı, Avusturyalı OMV şirketinin Petrol Ofisi'nin tamamını satışa çıkardığını duyurdu. Petrol Ofisi'nin Türkiye'de 1785 akaryakıt istasyonu bulunuyor ve en büyük perakende satış ağına sahip.

Sivas'ta 2.5 milyon TL'ye icradan satılık petrol istasyonu!

Sivas İli Yıldızeli İlçesi'nde bulunan petrol istasyonu Yıldızeli İcra Dairesi tarafından 17 Ağustos 2015 günü saat 10:00-10:10 arasında 2.5 milyon TL'ye açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Ankara Nallıhan'da 3.8 milyon TL'ye satılık petrol istasyonu!

Ankara İli, Nallıhan İlçesi'nde bulunan petrol istasyonu Nallıhan İcra Dairesi tarafından 4 ağustos günü saat 11:00 ile 11:45 arası açık artırma usulü ile ihale ediliyor.

Ahmet Genç'in istediği plan değişikliği onaylandı!

Eski Eyüp Belediye Başkanı Ahmet Genç'in şirketi Göktürk'te 'petrol istasyonu ve rezidans' yapmak için plan değişikliği istedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Planlama Müdürlüğü, plan değişikliğini sakıncalı buldu ama İBB Meclisi'nde talep AK Parti oyları

Konya Kulu'da 1 milyon 42 bin TL'ye icradan satılık petrol istasyonu ve idari bina!

Konya Kulu ilçesi Makas mevkinde 6 milyon metrekare yüzölçümüne sahip olan Petrol istasyonu ve idari bina Kulu İcra Dairesi tarafından 19 Kasım günü 10:00 ile 10:10 saatleri arasında ihaleye sunuluyor.

M Oil’in 425’inci istasyonu İstanbul Kumkapı’da açıldı!

Demirören Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Milan Petrol Grubu’na ait M Oil akaryakıt istasyonu ağının 425 ’ inci tesisi İstanbul, Kumkapı ’ da hizmete açıldı...

petrol istasyonu Haberi

petrol istasyonu

Sivas İli Yıldızeli İlçesi'nde yer alan 3.438.72 metrekare yüzölçümlü petrol istasyou 2 milyon 55 bin 376 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık artırma usulüyle yapılacak.

Taşınmazın Özellikleri: Sivas ili, Yıldızeli ilçesi, 325 Ada No. 25 Parsel sayılı, Fevziçak-mak Man. Kümbet İrmağı Mevkiinde bulunan taşınmaz; kargir benzinlik ve kargir tamirhane ve wc ve arsası niteliğinde olup üzerinde bir zemin, bir normal kattan oluşan bir adet betonarme karkas bina ve petrol istasyonu bulunmaktadır. Mesken, iki katlı betonarme binanın üst katındadır. Binanın alt katında market, wcler, mutfak, kalorifer dairesi bulunmaktadır. Mesken giriş kapısı çelik doğrama, camlar alüminyum doğramadır. Yerler seramik kaplama, odalar laminant kaplama, tavanlar alüminyum doğrama, duvarlar saten alçı kaplamadır, iki katlıdır ve 512,00 m2 brüt toplam alana sahiptir. Ill-B yapı grubuna...