19 / 04 / 2024

peyzaj p grup

peyzaj p grup

Piripak ismiyle 1980'li yıllarda temizlik sektörüne giriş yapan firma 1990'lı yıllarda gelen talepler doğrultusunda hizmet alanını genişleterek P GROUP adı altında hizmet zincirine bina ve tesis yönetimini ekledi...

Atak Grup Yapı Malzemeleri Peyzaj Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Grup Yapı Malzemeleri Peyzaj Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Muammer Kaya tarafından kuruldu.

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Sağlam tarafından kuruldu.

Kancalar Grup Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kancalar Grup Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Muhniz Kandilci tarafından kuruldu.

Omr Grup Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omr Grup Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Osmancıoğlu tarafından kuruldu.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Tümay Keskin tarafından kuruldu.

İrden Grup Ahşap Peyzaj İnşaat Restorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrden Grup Ahşap Peyzaj İnşaat Restorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kalaycı tarafından kuruldu.

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Rey Grup Yapı Peyzaj İnşaat Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Rey Grup Yapı Peyzaj İnşaat Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıza Yanar tarafından kuruldu.

Yeni Nesil Eyüp dükkanları yüzde 10 KDV indirimiyle satışta!

Ortadoğu Grup imzasıyla Eyüp'te hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp'te dükkanlar satışa sunuldu. Yüzde 10 KDV indirimiyle dükkanların satıldığı projede yüzde 1 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Yeni Nesil Eyüp'te eviniz de kampanyanız da hazır!

Ortadoğu Grup tarafından 8 bin 936 metrekare alanda hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp'te eviniz de kampanyanız da hazır...

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Pala, Ali Şafak Öztürk ve Kemal Oğuz Pala ortaklığında kuruldu.

Yücesan Grup Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücesan Grup Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Yücesan tarafından kuruldu.

peyzaj p grup Haberi

peyzaj p grup

Temizlik sektörüne 1980'li yıllarda adım atan P Group, 30 yıllık tecrübesiyle yaklaşık 4000'i aşkın personeli ile bina ve tesis yönetimi kapsamında özel güvenlik, gözetim, peyzaj, ilaçlama alanlarında hizmet veriliyor.


Kamu binaları, hastaneler, sağlık kuruluşları, eğitim kuruluşları, iş merkezleri, siteler, oteller, eğlence ve alışveriş merkezleri, sanayi tesisleri, gibi bir çok kamu ve özel sektör kuruluşuna, temizlik, güvenlik ve bina yönetimi konularında hizmet sunuluyor. 


P Group'un referansları arasında;  İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı, Kartal Anadolu Adalet Sarayı, Haseki Hastanesi, Fatih Sultan Mehmet Hastanesi, Osmanlı Arşivleri gibi kamu kurumları ve Mercedes Benz Türk Kamyon/Otobüs Fabrikaları, Siemens Kartal ve Gebze Fabrikaları, Ford Otosan İnönü Kamyon Fabrikası gibi önemli ve prestijli özel sektör işletmeleri yer...