23 / 04 / 2024

Piazza Alışveriş ve yaşam merkezi ev çekilişi

Piazza Alışveriş ve yaşam merkezi ev çekilişi

17 Şubat 2014'te yapılacak çekilişe katılım hakkı kazanmak isteyenler yaptıkları 100 TL ve üzeri alışverişi belgeleyen fiş ve faturalarla alışveriş merkezinin danışma biriminin önünde uzun kuyruklar oluşturuyorlar.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Bakan Bolat: Alışveriş merkezi ve marketlere toplam 6 milyar TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yapılan denetimler kapsamında Alışveriş merkezi ve marketlerdeki ilgili firmalara 6 milyar lira ceza kesildiğini açıkladı.

Kredi kartında yeni dönem! Alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı değişiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan "2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı", Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kredi kartıyla alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı için ilave önlem alınabilecek.

Bakan Uraloğlu resmen duyurdu! Ulaşım, ödeme, para transferi ve alışverişte büyük kolaylık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Türkiye Kart müjdesi geldi! Uraloğlu, ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş harcamalarımı tek bir kartta bir araya getiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını bildirdi.

ParamKart'tan Babalar Günü fırsatı: Giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade ediliyor!

ParamKart, Babalar Günü'ne özel fırsatı duyurdu. Kampanya kapsamında, Babalar Günü'ne özel, ParamKart’la yapılacak giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Alışveriş yapanlara müjde! Akbank, paynet, paykredi ve juzdan birleşecek! 

Alışveriş yapanlara yenilikçi çözümler sunularken sürpriz bir iş birliği ile ödeme sistemlerinde düzenlemeler yapıldı. Yeni iş birliği Paynet, Akbank, PayKredi ve Juzdan ortaklarından oluşuyor. Bu ortaklar birleşerek müşterilere alışverişlerde kolaylık sağlıyor. 

İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Cayma hakkı ve para iadesi detayı

İnternetten alışveriş yapanların sayısı her geçen gün yükseliyor. Kolay ulaşılabilir olması, kredi kartı ile taksit yapılabilmesi ve iade imkanın bulunması web siteleri üzerinden alışveriş yapan kişi sayısının artmasına neden oldu. Cayma hakkı ve para iadesi ile ilgili flaş detay ortaya çıktı.

Akbank kredi kartları ile gıda ve market alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Akbank kredi kartları Axess ve Wings sahiplerine özel ayrıcalıklı ve yüzde 20’ye varan indirim imkanları sunuyor. Market ve gıda alışverişlerini kapsayan kampanyalar 30 Nisan’a kadar devam edecek.

ŞOK market 25 TL ve üzeri alışverişe fiyatları indirdi! Şok market 22 Ekim 2022 fiyat listesi..

ŞOK market 25 TL ve üzerş kampanya kapsamında 22 Ekim 2022 haftasına özel 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli indirimli ürünlerini paylaştı. Mağazalarda ve Cepte ŞOK uygulaması üzerinden yapılan alışverişlerde indirimler sizleri bekliyor.

ŞOK market'ten 25 TL ve üzeri alışverişe büyük fırsat! Şok market 14 Ekim 2022 fiyat listesi..

ŞOK market kampanyalı ürünler kapsamında 15 Ekim 2022 haftasına özel 25 TL ve üzeri alışverişe özel indirimli ürünlerini paylaştı. Mağazalarda ve Cepte ŞOK uygulaması üzerinden yapılacak alışverişlerde pek çok üründe indirimle sizleri bekliyor.

VakıfBank giyim ve kozmetik alışverişlerinde yüz güldürecek! VakıfBank’tan büyük kampanya!

VakıfBank müşterilerine sayısız kampanyalar sunmaya devam ediyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte giyim ve kozmetik alışverişlerinde geçerli olan kampanya!

Şok market 25 TL ve üzeri alışverişlerde fiyatları indirdi! Şok 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Şok marketlerde sık sık 25 TL ve üzeri alışverişler için seçili ürünleri hesaplı fiyatlarıyla satışa koyuyor. Bu haftada yeni pek çok ürün kasa arkası olarak 25 TL ve üzeri alışverişlerde indirimli satılacak. İşte o ürünler...

Axess Kart, elektronik, mobilya ve yapı market alışverişlerinizde 75 TL chip paza kazandırıyor

Axess kredi kartınızla elektronik, mobilya ve yapı market sektörlerinden yapacağınız toplam 2000 Türk Lirası ve üzeri alışverişinize 75 Türk Lirası değerinde chip para kazanma fırsatını kaçırmayın! İşte 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek kampanyanın detayları… 

Piazza Alışveriş ve yaşam merkezi ev çekilişi Haberi

Piazza Alışveriş ve yaşam merkezi ev çekilişi


Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin düzenlediği kampanyadan birisi olan "lüks bir konut" herkesin hayallerini süslüyor. 17 Şubat 2014'te yapılacak çekilişe katılım hakkı kazanmak isteyenler yaptıkları 100 TL ve üzeri alışverişi belgeleyen fiş ve faturalarla alışveriş merkezinin danışma biriminin önünde uzun kuyruklar...