20 / 04 / 2024

Pimaş Plastik bağlantı kurulacak şirket yetkilileri

Pimaş Plastik bağlantı kurulacak şirket yetkilileri

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı. Pimaş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

İzmir Menemen Plastik İhtisas OSB, bağlantı yolu istiyor!

İzmir Menemen'de parselleri satılan Menemen Plastik İhtisas OSB'de fabrikaların inşaatları sürüyor. Yönetim, OSB'nin ana ulaşım yollarına bağlantısının yetersiz olduğunu belirterek yol talebinde bulundu.

3. köprü bağlantı yolları imar planı değişikliği kabul edildi!

SARIYER ve Beykoz gerigörünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan 3. Köprü’nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

3. köprünün bağlantı yollarına ilişkin yeni imar planı onaylandı mı?

İBB Meclisi, İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nce iptal edilen üçüncü köprünün bağlantı yollarına ilişkin hazırlanan yeni imar planını kabul etti. Bugün İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından hazırlanan yeni imar planları gündeme geldi.

Üçüncü köprünün bağlantı yolları için yeni imar planı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nce iptal edilen üçüncü köprünün bağlantı yollarına ilişkin hazırlanan yeni imar planını kabul etti. CHP'li üyeler karara katılmadı.

Doğalgaz bağlantı bedeli 2015!

Ev veya işyerinize doğalgaz bağlattırabilmeniz için gerekli belgeler ile dağıtım şirketine müracaatınızı yapmanız ve bağlantı bedelini ödemeniz gerekiyor. Peki, doğalgaz bağlantı bedeli 2015 ne kadar?

Elektrik bağlantı başvurusu nasıl yapılır?

Yeni bir tesis veya kullanım yeri için elektrik dağıtım sistemine bağlanmak suretiyle elektrik enerjisi temin etmek isteyenler ne yapmalı? Elektrik bağlantı başvurusu nasıl yapılır?

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 3. kez ertelendi!

3.Boğaz Köprüsü kapsamında Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 7 Temmuz ve 30 Haziran olarak açıklanmıştı.Kurktköy-Akyazı bağlantı yolu kesim ihalesi 31 Ağustos'a, Kınalı-Odayeri bağlantı yolu kesimi 7 Eylül 2015 tarihine ertelendi.

Ödül Yapı'dan ev alan herkese Kudüs bağlantılı Umre hediye!

Ödül Yapı'dan ev alan herkese Kudüs bağlantılı Umre hediye ediliyor. Ödeme planı kaspamında 50 ay vade imkanı sunan Ödül Yapı projelerini Kayseri'de hayata geçiriyor.

Bağlantı yolları 3'üncü Köprüyü engellemeyecek!

3'üncü Boğaz Köprüsü'ne bağlanan yollarla ilgili nizam planı değişikliğinin iptaline ilişkin, Karayolları Genel Müdürlüğü'nden (KGM) açıklama geldi. Bağlantı yollarının projenin genelini ilgilendiren veya takvimini etkileyecek durum olmadığı belirtildi.

Üçüncü köprü bağlantı yolları durdurulmasının asıl sebepi nedir?

Üçüncü köprü projesinin ayakları dikilmişti, tamamlanması için çalışmalar devam ediyordu ancak Mimarlar Odası'nın açtığı dava sonucunda 8. idare Mahkemesi, 3. Köprü'nün bağlantı yollarının yapımını durdurdu.

3. Köprünün bağlantı yollarının imar planı iptal edildi!

3. Köprü'nün bağlantı yollarının Beykoz ve Sarıyer Rumeli Feneri'ndeki Boğaziçi geri görünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan geçişlerine ilişkin imar planı 8. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

3. köprü bağlantı yollarının imar planı iptal edildi!

İSTANBUL 3. Köprüsü’nün bağlantı yollarının Beykoz ve Sarıyer Rumelifeneri’ndeki Boğaziçi geri görünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan geçişlerine ilişkin imar planı iptal edildi.

3. Köprü’nün bağlantı yollarına iptal!

İstanbul 3. Köprüsü’nün bağlantı yollarının Beykoz ve Sarıyer Rumelifeneri’ndeki Boğaziçi geri görünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan geçişlerine ilişkin imar planı iptal edildi. İşte ayrıntılar...

Pimaş Plastik bağlantı kurulacak şirket yetkilileri Haberi

Pimaş Plastik bağlantı kurulacak şirket yetkilileri


Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı.



Bağlantı kurulacak şirket tetkilileri ve lisanslı personel Bilgileri için