24 / 04 / 2024

Pınarbaşı Cumhuriyet Meydanı nerede

Pınarbaşı Cumhuriyet Meydanı nerede

İzmir Büyükşehir Belediyesi “Estetik, nitelikli ve daha yaşanabilir meydanlar” projesi kapsamında, Pınarbaşı Cumhuriyet Meydanı’nı da yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Meydan yeni tasarımıyla kente yeniden kazandırıldı.

Pınarbaşı Cumhuriyet Meydanı yenileniyor!

Pınarbaşı’nda bulunan Cumhuriyet Meydanı yenileniyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyip, proje hakkında bigi aldı.

TOKİ Kayseri Pınarbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi yapıldı!

Kent genelinde metro projelerini hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesini gerçekleştirdi. Metro ihalesi için 7 firmadan teklif geldi. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu yarın ihaleye çıkıyor!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için yarın ihaleye çıkıyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu 9 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kent genelinde metro yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için ilk ihalenin 9 Ağustos'ta yapılacağını açıkladı. 

Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaki dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Samsun Cumhuriyet Meydanı kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı yapılmıştı. Meydandaki çalışmaların 2023'te bitirilmesi planlanıyor.

Osmangazi Lisesi yıkılacak, kent meydanı yapılacak!

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin eski binası yıkılıp, yerine kent meydanı yapılacak.

Mardin Cumhuriyet Meydanı için imzalar atıldı!

Mardin Valiliği ile Mardin Büyükşehir Belediyesinin yürüteceği, Dicle Kalkınma Ajansı’nın da desteklediği Tarihi Mardin'in Yayalaştırılması/Cumhuriyet Meydanı Projesi için imzalar atıldı. 

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Fatsa Meydanı'ndaki son bina da yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesince projelendirilen ve çalışmaları süren “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi”nde uzun süredir sorun teşkil eden son binanın da yıkımına başlandı.

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız Sosyal Yaşam Merkezi ile yapımı tamamlanan Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı yıl içinde tamam!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Projesi'nideki çalışmaları yerinde inceledi.

Pınarbaşı Cumhuriyet Meydanı nerede Haberi

Pınarbaşı Cumhuriyet Meydanı nerede


İzmir Büyükşehir Belediyesi “Estetik, nitelikli ve daha yaşanabilir meydanlar” projesi kapsamında, Pınarbaşı Cumhuriyet Meydanı’nı da yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Meydan tören, toplanma, dinlenme odak özellikleri ve yeni tasarımıyla kente yeniden kazandırıldı.


Düzenleme kapsamında genişletme çalışması yapılarak, Bornova Belediyesi tarafından yenilenecek mevcut Atatürk büstüyle birlikte, meydanın daha işlevsel bir tören alanı olma özelliğini kazanması sağlandı. Oturma grupları ve çevre düzenlemesi yeniden tasarlandı. Ayrıca oluşturulan otopark cepleri, kısa süreli parklanma ihtiyacına yanıt vererek çevredeki esnafa hizmet eder hale getirildi. 


Büyükşehir Belediyesi, toplam 2 bin 500 metrekarelik alanda mevcut ağaçlara ilave olarak manolya ve süs armudu türlerinden oluşan 8 adet ağaç ile parlak kartopu, bodur pittosporum ve sardunya türlerinden oluşan 439 adet çalı dikimi yaptı ve zemine çim serdi.  Meydan algısının geceleri daha güçlü...