29 / 03 / 2024

pınarlar grup sirius town ödeme planı

pınarlar grup sirius town ödeme planı

Pınarlar Grup Sirius Town Evleri Antalya'da konumlandırılıyor. Pınarlar Grup imzası taşıyan Sirius Town Evleri'ndeki minimum 53 metrekareden başlayan konutların Aralık 2014 yılında teslim edilmesi planlanıyor..

Sirius Town vaziyet planı!

Sirius Town vaziyet planı için haberimizi inceleyebilirsiniz. Pınarlar Grup imzası taşıyan proje Antalya Kundu'da konumlandırılıyor. 42 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje mimari yapısı ile dikkat çekiyor...

Antalya Terra Modern yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Terra Modern projesi, Pınarlar Grup imzasıyla Antalya'da yapılaşmanın yeni başladığı, Çankaya İlçesi, Kütükçü bölgesinde inşa ediliyor. Antalya Terra Modern projesi yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Sirius Modern'de teslimler Haziran 2024'te!

Pınarlar Grup tarafından Antalya Aksu Altıntaş bölgesinde yükselen Sirius Modern projesinde teslimlerin Haziran 2024'te yapılması planlanıyor.

Kadınlar gününe özel bu indirimi sakın kaçırmayın! Pırlantada dev fırsat! Sirius pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Sirius pırlanta Kadınlar gününe özel yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Kadınlar gününe özel bu indirimi sakın kaçırmayın! Sirius pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Teştaş pırlanta yüzüklerde sevgililer günü indirimi! Bu fırsatı kaçırmayın! Sirius Pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi

En popüler yüzüklerden biri olan tektaş pırlanta yüzüklerde Sirius Pırlanta indirim başlattı. Bu fırsatı kaçırmayın! Sirius Pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Buzdolabı alana su pınarı indirimi Vestel'de! İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Vestel'in yeni kampanyasında 640 litrelik buzdolabı alanlara su pınarlarında 1000 TL indirim var. Kampanyalı buzdolabı ve su pınarları şunlar... 

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Kepez Gülveren Mahallesi'nde örnek dönüşüm başlıyor!

Kepez Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin konut inşaatı yapımı karşılığı arsa ihalesi yapıldı. İhaleyi Pınarlar İş Ortaklığı 48.5 milyon TL'ye kazandı. Pınarlar İş Ortaklığı hak sahipleri için 320 daire inşa edecek...

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Pala, Ali Şafak Öztürk ve Kemal Oğuz Pala ortaklığında kuruldu.

Pınar Grup İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pınar Grup İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 42 bin TL sermaye bedeli ile Muttalip Öztürk, Ahmet Selman Kızılok ve Mustafa Debik ortaklığında kuruldu.

Üsküdar Üçpınarlar revize yol projesi imar değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Üsküdar İlçesi, Üçpınarlar Caddesi Revize Yol Projesi'ne ilişkin imar değişikliğini bugün askıya çıkardı..

Ortadoğu Grup Yeni Nesil Eyüp fiyat listesi!

Ortadoğu Grup Yeni Nesil Eyüp fiyat listesi 818 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlar sunuluyor...

Bes Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bes Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Pestil tarafından kuruldu.

Kul Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kul Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 100 bin TL sermaye bedeli ile İdris Kul tarafından kuruldu.

pınarlar grup sirius town ödeme planı Haberi

pınarlar grup sirius town ödeme planı
42 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen Pınarlar Grup Sirius Town Evleri,Pınarlar Grup girişimiyle Antalya'nın Kundu bölgesinde yükeliyor. Denize 250 metre mesafede konumlandırılan proje 324 adet daireden meydana geliyor. 


Pınarlar Grup Sirius Town Evleri projesinde konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde planlandı. Minimum 53 metrekare'den başlayan konut planları, 135,5 metrekareye kadar yükseliyor.


Satışları devam eden Pınarlar Grup Sirius Town Evleri projesi kapsamında yüzme havuzu  spor tesisler, hamam, restoran, mini futbol sahası, tenis kortu, spa ve kapalı- açık otopark gibi sosyal alanlar da mevcut.


Sirius Town Evleri satılık daire...