18 / 04 / 2024

Piri Emlak Danışmanlık ve Pazarlama İnşaat adres

Piri Emlak Danışmanlık ve Pazarlama İnşaat adres

Piri Emlak Danışmanlık ve Pazarlama İnşaat Limited Şirketi, Mustafa Emre Aksu ve Erim Erdi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Mondo İnşaat Otomotiv Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mondo İnşaat Otomotiv Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Boran Andak tarafından kuruldu.

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmoud Abdellah Mohamed ve Habıba Trad ortaklığında kuruldu.

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dmırtıı Mansurov ile Marat Usmanov ortaklığında kuruldu.

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Amir Reza Hamzavı ve Mohammadreza N.Nejad Moghadam ortaklığında kuruldu.

Hr Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hr Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmahdı Althabıt tarafından kuruldu.

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

Mda Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mda Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Özkan tarafından kuruldu.

Kılıç Adil Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Adil Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adil Özer tarafından kuruldu.

Jcozyhomes Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jcozyhomes Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Arslan tarafından kuruldu.

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Akdemir tarafından kuruldu.

Mustasharco Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustasharco Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Abed Al Aal tarafından kuruldu.

Just Property Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Just Property Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alemdar tarafından kuruldu.

Jojo Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jojo Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Jojo Yoav Doenyas tarafından kuruldu.

Piri Emlak Danışmanlık ve Pazarlama İnşaat adres Haberi

Piri Emlak Danışmanlık ve Pazarlama İnşaat adres

Piri Emlak Danışmanlık ve Pazarlama İnşaat Limited Şirketi, Mustafa Emre Aksu ve Erim Erdi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu. 


Piri Emlak Danışmanlık ve Pazarlama İnşaat Limited Şirketi iş konusu; A-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, pazarlamak,; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sukna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. B- Her türlü inşaat taahhüt işleri;...