19 / 04 / 2024

Piri Emlak Danışmanlık ve Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!


Piri Emlak Danışmanlık ve Pazarlama İnşaat Limited Şirketi, Mustafa Emre Aksu ve Erim Erdi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.



Piri Emlak Danışmanlık ve Pazarlama İnşaat Limited Şirketi, Mustafa Emre Aksu ve Erim Erdi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu. 


Piri Emlak Danışmanlık ve Pazarlama İnşaat Limited Şirketi iş konusu; A-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, pazarlamak,; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sukna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. B- Her türlü inşaat taahhüt işleri; Konut, işyeri, ticarethane, inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. C- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. D- Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak, her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. E- Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. F- Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. G- Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların, direksiyon, akülerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. H-Yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan kara, hava ve deniz vasıtalarına ait iç ve dış lastik fabrikalarının bayilik, mümessilliklerini almak ve servislerini açmak, işletmek.I I- Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. J- Otomobil sektöründe faaliyet göstermek her marka ve modeldeki araçların tamiri bakımı onarımı iç ve dış bakımı ve yedek parçalarının alım ve satımının ithalatını ve ihracatını yapmak. K- Otomotiv aksam ve parçaları aksesuarları akümülatörlerin alımı, satımı ithali ihracı ve pazarlaması.  L- Şirket konusu ile ilgili her türlü malzemenin ticaretini yapar, her türlü, işçiliği yapar, her türlü taşeronluk işleri yapar. Bayilik, acentelik, mümessillik, distribütörlük açabilir, verebilir.  



Geri Dön