24 / 04 / 2024

Erim Erdi

Erim Erdi

Piri Emlak Danışmanlık ve Pazarlama İnşaat Limited Şirketi, Mustafa Emre Aksu ve Erim Erdi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Erim Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erim Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Tahıl Koridoru Anlaşması, Rusya'nın çekilmesiyle sona erdi: Buğday, mısır ve soya fasulyesi vadeli işlemleri yükseldi!

Karadeniz tahıl koridoru anlaşması, Rusya'nın çekilmesiyle birlikte sona erdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Tahıl Anlaşması'nın uzatılmayacağını Türkiye, Ukrayna ve BM'ye belirtti. İşte ayrıntılar...

Piyasalarda normalleşme başladı! Dövizde ‘üçlü kur’ dönemi sona erdi!

Seçim öncesi piyasalardaki belirsizlik ve kurlarda oluşan baskı nedeniyle oluşan üçlü kur dönemi sona erdi. Kapalıçarşı’daki dolar kuru, banka kotasyonlarının altına geriledi.

'Yarısı Bizden' kampanyasına başvurular sona erdi! Kampanyaya 269 bin başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yarısı Bizden kampanyasının başvurularının sona erdiğini duyurdu. Kurum, 1 milyon 19 bin 471 bağımsız birim, 269 bin 670 başvuru yapıldığı bilgisini verdi.

Belirsizlik sona erdi! İşte seçim sonrası borsada son durum!

Seçimlerin ikinci tura kalmasıyla 14 Mayıs -28 Mayıs arasında geçen dönem piyasalarda belirsizlik hakimken bu belirsizlik sona erdi. Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yeni haftaya yüzde 2,52 artışla 4.696,17 puandan başladı.

Necmettin Batırel'den hayrete düşüren dolar yorumu! Oynaklık sona erdi

Ekonomist Necmettin Batırel'den hayrete düşüren dolar yorumu geldi. Batırel, dövizdeki oynaklığın sona erdiğini ve KKM hesaplarında toplanan 78 milyar doların çözüleceğini açıkladı. 

Kısa çalışma ödeneği ve işten çıkarma yasağı sona erdi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında istihdamı korumak için uygulanan kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği ve işten çıkarma yasağı sona erdi.

Vergi mükellefleri için mücbir sebep sona erdi!

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamaya göre; vergi mükellefleri için yürürlüğe giren mücbir sebep uygulaması sona erdi. 

Bir Kira Bir Yuva kampanyası sona erdi!

İzmir'de evlerini kaybeden depremzedeler için başlatılan ve 42 milyonu aşan bağış toplanan Bir Kira Bir Yuva kampanyası sona erdi. 

Erdi Eyupoğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdi Eyupoğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ziyap Eyupoğlu tarafından kuruldu.

İslahiye'de 27 inşaat işçisinin karantina süresi sona erdi!

Gaziantep İslahiye'de koronavirüs tedbirlerinde karantina altına alınan 27 inşaat işçisi, 14 günlük karantina süresi sona erdiği için evlerine geri gönderildi.

İzmit'te yapılması planlanan liman projesinin ÇED süreci sona erdi!

İzmit Şirintepe ve Cumhuriyet Mahallesi sınırlarında yapılması planlanan liman projesinde ÇED süreci sona erdi. İzmit Belediyesi ve mahallinin itirazları onaylandı...

Kanal İstanbul ÇED Raporu'na itiraz süresi sona erdi!

Kanal İstanbul Çevresel Etki Değerlendirme Raporu'na itiraz süresi dün akşam sona erdi. ÇED Raporu, toplanan görüşlerle beraber 5 iş günü içerisinde onaya sunulacak...

Erim Erdi Haberi

Erim Erdi

Piri Emlak Danışmanlık ve Pazarlama İnşaat Limited Şirketi, Mustafa Emre Aksu ve Erim Erdi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu. 


Piri Emlak Danışmanlık ve Pazarlama İnşaat Limited Şirketi iş konusu; A-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, pazarlamak,; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sukna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. B- Her türlü inşaat taahhüt işleri;...