25 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul lansman fiyatları

Piyalepaşa İstanbul lansman fiyatları

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul iletişim numarası 0212 216 22 30 olarak belirlendi. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen projenin Nisan ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları!

Toplam 760 adet konut ve 190 adet rezidans dairenin yer aldığı Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçiriliyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı Fransa'daki MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Piyalepaşa İstanbul görselleri!

Lansmanı Fransa'da düzenlenen MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan Piyalepaşa İstanbul projesinde satışların Nisan ayında başlaması planlanıyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL'den başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul görselleri...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim?

Nisan ayında satışa çıkacak olan Piyalepaşa İstanbul 440 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Piyalepaşa İstanbul iletişim!

İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Piyalepaşa İstanbul kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor. Projede yaklaşık 900 adet konut yer alıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri...

Piyalepaşa İstanbul lansmanı ne zaman?

Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükselen Piyalepaşa İstanbul projesi 600 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul lansmanı ne zaman yapılacak?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul iletişim!

Yarın Beyoğlu Belediyesi'nde lansmanı yapılacak olan Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul iletişim için 0212 216 22 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Piyalepaşa İstanbul lansman fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul lansman fiyatları metrekare bazında 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda inşa edilen projenin lansmanı Fransa'da düzenlenecek olan MIPIM Fuarı'nda gerçekleşecek.

Piyalepaşa İstanbul'un lansmanı gerçekleşti!

Polat markasının inşaattaki tecrübesini ve gücünü “Piyalepaşa İstanbul” ile devam ettiren Piyalepaşa Gayrimenkul, konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan projenin detaylarını ve satış rakamlarını açıkladı.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Piyalepaşa İstanbul deniz tutkunlarını buluşturuyor!

Lansmanı Boat Show Eurasia Fuarı’nda yapılan ve büyük ilgi gören Beneteau Antares 6 0B, Glastron GT 225, Pirelli 880 ve Pirelli S280 model tekneler Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi’nde deniz tutkunlarıyla buluşacak..

Piyalepaşa İstanbul semt hayatını örnek daireye taşıyor!

“Piyalepaşa İstanbul” geçtiğimiz yıl gayrimenkul sektöründe fark yaratan ve büyük ilgi gören ödüllü reklam filminin ardından ikinci serisini örnek daire üzerinden ekranlara taşıyor.

Adnan Polat: Bir daha Piyalepaşa gibi projelere girmem!

Özel sektörün yaptığı en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'a imza atan işadamı Adnan Polat, bir daha böyle uzun süreli bir projeye girmek istemediğini belirtti.

Beyoğlu Cityist Offices Piyalepaşa iletişim!

Beyoğlu Cityist Offices Piyalepaşa projesinde ofis ve dükkanlar yer alıyor. Cityist Offices projesii, Piyalepaşa İstanbul'un karşısında yükseliyor...

Piyalepaşa İstanbul'dan GYODER kampanyasıyla 15 milyon TL'lik satış!

Beyoğlu Piyalepaşa'da hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, kampanyanın bir haftalık diliminde 15 milyon liralık konut satışı yaptı.

Piyalepaşa İstanbul Evleri proje fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri proje fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Evleri projesinde 24 aya kadar faizsiz taksit imkanı sunuluyor...

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu ödeme planı!

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu ödeme planı kapsamında 24 aya kadar faizsiz ödemeler yapılıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde fiyatlar 706 bin 200 TL'den başlıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Konutları fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Konutları fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Konutları projesinde yaşam 2018 yılında başlayacak...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme şartları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinde kredi masrafı olmadan uygun faizlerle ödeme imkanı sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul'da ev fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul, 13. Kırmızı Ödülleri'nde reklam ödülü aldı!

İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da Polat markasının yarım asırlık tecrübesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Kırmızı Ödülleri’nde yürüttüğü başarılı reklam kampanyasıyla ödül aldı.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul konut fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul konut fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde 0,89 faizle taksitli ödeme imkanı sağlanıyor...

Piyalepaşa İstanbul lansman fiyatları Haberi

Piyalepaşa İstanbul lansman fiyatları

Piyalepaşa İstanbul'un 50 bin metrekarelik ofis alanı, 31 bin metrekarelik alışveriş sokağı, 2 bin 500 metrekarelik kapalı sosyal tesis, 107 bin metrekarelik konut alanı, 34 bin metrekarelik otel alanı bulunuyor. 


Polat Holding Piyalepaşa İstanbul iletişim için 0212 216 22 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 760 konut ve 190 adet rezidans daireden oluşan projede inşaat çalışmaları birkaç hafta sonra başlayacak.


İstanbul Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi'nde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL ile 8 bin 500 TL arasında değişiyor. Proje 800 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.


Teslimlerinin 2 yıl sonra yapılması planlanan Piyalepaşa İstanbul Konutları Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede ofislerin metrekare bazında kira fiyatları 25 dolardan başlıyor.


Polat Holding Piyalepaşa İstanbul iletişim

Telefon: 0212 216...