26 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim

Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen projede satışlar devam ediyor.

Piyalepaşa İstanbul'da rezidansların metrekaresi 10 bin 500 TL'ye!

Rezidans, AVM, otel ve ofislerden oluşan Piyalepaşa İstanbul projesinde 760 adet konut bulunuyor. Projede rezidans dairelerin metrekare birim fiyatları 10 bin 500 liradan başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul adres!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul adres bilgilerine göre proje, İstanbul Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yükseliyor. 800 milyon dolar yatırım bedeline sahip projede 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul’da teslimler Ocak 2018'de!

İstanbul Beyoğlun'da inşa edilen Piyalepaşa İstanbul’da konut, rezidans, avm, otel ve ofisler yer alıyor. 82 bin metrekare alan üzerinde yayılan Piyalepaşa İstanbul’da Piyalepaşa Gayrimenkul imzası bulunuyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri!

İstanbul Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükselen proje 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri Ocak ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme planı!

760 daire ve 190 rezidans daireden oluşan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme planı kapsamında 24 ayda 0 faiz avantajı sağlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da metrekaresi 8 bin 500 liraya!

Piyalepaşa İstanbul projesi konut, rezidans, avm, otel ve ofis şeklinde karma bir proje olarak hayata geçiriliyor. Beyoğlu'nda yükselen projede teslimlerin 2018 yılının Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yer alıyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul satılık daire fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul satılık daire fiyatları konum ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 800 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Ödemelere göre 48 aya varan vade sağlanan projede 760 daire ve 190 rezidans daire bulunuyor. Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'u 2015'te satılacak!

Polat Holding tarafından Beyoğlu'nda 800 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'unun sene sonuna dek satılması planlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da metrekaresi 8 bin 500 liraya!

TARİHİ dokusu ve ulaşım akslarına yakınlığı ile bilinen Beyoğlu Piyalepaşa'daki kentsel dönüşüm projesine Polat Holding'in girişimleri ile start verildi.

Piyalepaşa İstanbul'da teslimler 2018'de!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Beyoğlu'nda 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da ikinci İstiklal Caddesi'ni inşa ettiklerini söyledi.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul nerede?

Piyalepaşa İstanbul'da daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyan proje 107 bin metrekare konut alanından oluşuyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul nerede?

Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi 2018 olarak belirlendi. Projed 760 adet konut ve 190 adet rezidanstan oluşuyor.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Polat İnşaat tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi...

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Piyalepaşa İstanbul’un Alışveriş Sokağı perakende sektörüne tanıtıldı! 

Perakende sektörünün önde gelen temsilcilerine,Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul projesinin 120 mağazadan oluşan Alışveriş Sokağı’nı tanıtıldı..

Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Aralık 2018 yılında teslimlerin gerçekleşeceği Piyalepaşa İstanbul projesi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Piyalepaşa İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde daire fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Peki Piyalepaşa İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ne zaman bitecek?

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da 24 ay sıfır faizle, 30 ay yüzde 0,30 faizle, 48 ay 0,45 faizle ödemeler yapılıyor...

Piyalepaşa İstanbul, dünyanın en iyisi seçildi!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards’da önce Avrupa’nın şimdi ise Dünya’nın en iyisi seçildi. Piyalepaşa İstanbul, gayrimenkul sektöründe Dünya’nın en prestijli projelerinin yarıştığı yarışmada Dünya’nın En İyi İç Mimari Tasarımlı Örnek Daire” ödülüne layık görüldü.

Piyalepaşa İstanbul ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda yükselen Piyalepaşa İstanbul projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Projede ev fiyatları 706 bin 200 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları ne kadar?

Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları 706 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Piyalepaşa İstanbul projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Konutları fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Konutları fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Konutları projesinde yaşam 2018 yılında başlayacak...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme şartları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinde kredi masrafı olmadan uygun faizlerle ödeme imkanı sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul'da ev fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul, 13. Kırmızı Ödülleri'nde reklam ödülü aldı!

İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da Polat markasının yarım asırlık tecrübesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Kırmızı Ödülleri’nde yürüttüğü başarılı reklam kampanyasıyla ödül aldı.

Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim Haberi

Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından İstanbul Beyoğlu’nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde ilk etap Haziran'da teslim edilecek. 

1+0 ile 4+1 arasında daire tiplerine yer verilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 konut ve 190 rezidanstan oluşuyor. Projede ayrıca ofis, otel ve Alışveriş Sokağı da (AVS) bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul'da dairelerin büyüklükleri 60,08 metrekare ile 240,58 metrekare arasında değişiyor. 82 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, spor alanı, sauna, otopark ve fitness yer alıyor. 


Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018!

Ödeme planı 31 Mart 2018 tarihine kadar geçerli olacak. 

Yüzde 35 peşinatta kalan bedel 
48 ay yüzde 0,
60 ay yüzde 0.20, 
72 ay yüzde 0.35, 
84 ay yüzde 0.45, 
96 ay yüzde 0.50, 
108 ay yüzde 0.57 ve 
120 ay yüzde 0.60...