28 / 03 / 2024

Piyalepaşa İstanbul piyalepaşa gayrimenkul

Piyalepaşa İstanbul piyalepaşa gayrimenkul

Piyalepaşa Gayrimenkul Piyalepaşa İstanbul projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Tanıtımı Mart ayında yapılacak olan proje 82 bin 459 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Piyalepaşa İstanbul’da inşaat başladı!

Polat, yarım asırlık tecrübesi ile İstanbul Piyalepaşa’da yeni bir yaşam alanı kuruyor. Türkiye’de özel sektör tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul’da inşaat başladı. Bölgede semt kültürü yeniden hayat bulacak.

Piyalepaşa İstanbul Evleri konut fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri konut fiyatları 706 bin 200 TL'den başlangıç gösteriliyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde 790 konut, 190 rezidans, ofis ve mağazalar yer alıyor...

Piyalepaşa İstanbul Konutları daire fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Konutları daire fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Türkiye'de özel sektör tarafından yapılan en büyük dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul projesinde yaşam 2018'de başlayacak...

Piyalepaşa İstanbul projesinin temeli atıldı!

Polat markasının 60 yıllık tecrübesiyle Beyoğlu’nun kalbinde hayata geçirilen “Piyalepaşa İstanbul”un temelleri atıldı. İstanbul’un kalbinde toplam 450 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Piyalepaşa İstanbul’da yaşamın 2018 yılında başlayacak.

Piyalepaşa İstanbul güncel daire fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul güncel daire fiyatları 706 bin 200 TL'den başlangıç gösteriliyor. Beyoğlu'nda yer alan Piyalepaşa İstanbul projesinin temel atma töreni 6 Mayıs'ta gerçekleştirilecek...

Piyalepaşa İstanbul temel atma töreni 6 Mayıs'ta!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi “Piyalepaşa İstanbul” temellerini atıyor. Temel atma töreni Piyalepaşa İstanbul proje arazisinde 6 Mayıs Cuma günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek.

Piyalepaşa Evleri Polat Holding fiyatları!

Piyalepaşa Evleri Polat Holding fiyatları 706 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde 790 konut ve 190 rezidans daire yer alıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa Evleri fiyat listesi!

Beyoğlu Piyalepaşa Evleri fiyat listesi 706 bin 200 TL'den başlıyor. Polat Holding'in projesi Piyalepaşa İstanbul Evleri'nde 1+0'dan, 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor...

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Konut, rezidans, ofis ve mağazalardan oluşan Piyalepaşa İstanbul projesi Beyoğlu'nda inşa ediliyor...

Piyalepaşa İstanbul Evleri Nisan 2016 fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri Nisan 2016 fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. 2018 yılında yaşamın başlayacağı Piyalepaşa İstanbul projesinde banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Piyalepaşa İstanbul'a Las Vegas’tan İnteraktif Hologram Ödülü verildi!

Sektöründe bir ilke imza atarak tanıtımını interaktif hologram teknolojisi ile yapan Piyalepaşa İstanbul, bu inovatif tanıtımı ile Digital Signage Expo Apex 2016’da ödüle layık görüldü.

Piyalepaşa İstanbul projesi Cityscape Turkey’de görücüye çıktı!

Beyoğlu’nun merkezinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye’de ilk kez düzenlenen gayrimenkul sektörünün en önemli organizasyonlarından Cityscape Turkey'de yatırımcılarla bir araya geldi.

Piyalepaşa İstanbul'da Cityscape Turkey'e özel kampanya!

Piyalepaşa İstanbul projesinin Cityscape Turkey'e özel satış kampanyası çerçevesinde mart ayı sonuna kadar 2015 fiyatları geçerli olacak. Projede konutların satış fiyatı 895 bin 500 TL, rezidansların ise 706 bin 200 TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul piyalepaşa gayrimenkul Haberi

Piyalepaşa İstanbul piyalepaşa gayrimenkul

Satış fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmeyen Piyalepaşa Gayrimenkul Piyalepaşa İstanbul projesinde yaklaşık 900 konut, ticari üniteler, alışveriş sokağı, otel ve ofis alanları yer alıyor.


Tanıtımı Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Fuarı'nda, 10 Mart ile 13 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Piyalepaşa İstanbul Evleri 600 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.


Piyalepaşa Gayrimenkul Piyalepaşa İstanbul 'da konut fiyatlarının metrekare bazında 3 bin dolardan başlaması planlanıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da teslimlerin 2018 yılının başında gerçekleşmesi öngörülüyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyan proje 82 bin 459 metrekare alan üzerine yayılıyor. 


Piyalepaşa İstanbul iletişim

Telefon: 0212 216 22 30

Web: www.piyalepasa.com.tr 

Özge...