28 / 03 / 2024

Piyalepaşa İstanbul polat holding

Piyalepaşa İstanbul polat holding

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekleri sunuluyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Piyalepaşa Gayrimenkul Piyalepaşa İstanbul!

Piyalepaşa Gayrimenkul Piyalepaşa İstanbul projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Tanıtımı Mart ayında yapılacak olan proje 82 bin 459 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Polat İnşaat tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi...

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!

Polat markasının 60 yıllık geçmişi ve deneyimiyle inşa ettiği Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı. Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen karma konseptiyle Piyalepaşa İstanbul, ilk etap teslimleriyle birlikte ilk sakinlerini ağırlıyor.

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul'da aynı zamanda firma bünyesinde 48 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor. Projede yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli konut fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesi ile İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlayacak. Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli ödemeler ile ev sahibi olunabiliyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesiyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleriyle ev sahibi olunabiliyor.. 

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018 listesi haberimizde yer alıyor. Polat bünyesindeki  Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede 760 adet daire ve 190 adet rezidansa yer veriliyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor!

Polat bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor. Projede kişiye özel esnek ödeme seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul’da teslimler yaklaşıyor!

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’un ilk etabı Haziran ayında teslim edilecek..

Piyalepaşa İstanbul'da 0 faiz fırsatı!

Polat markasının 60 yıllık köklü geçmişi ve gücünü yansıttığı Beyoğlu’nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul projesinde sıfır faizli yılın ilk kampanyası başladı.

Piyalepaşa İstanbul polat holding Haberi

Piyalepaşa İstanbul polat holding

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık konut fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Beyoğlu'nda yükselen projede alışveriş sokağı, konut, rezidans, otel ve ofisler yer alıyor.


Toplam 760 tane konut ve 190 tane rezidans dairenin bulunduğu Piyalepaşa İstanbul Konutları'nın 2018 yılı başında teslim edilmesi planlanıyor. Proje 800 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'un 50 bin metrekaresi ofis alanı, 2 bin 500 metrekaresi kapalı sosyal tesis, 107 bin metrekaresi konut alanı, 31 bin metrekaresi alışveriş sokağı, 34 bin metrekaresi otel alanı için ayrıldı.


Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 TL ile 8 bin 500 TL arasında değişiyor. Projede ofislerin metrekare bazında kira fiyatları ise 25 dolardan başlıyor.


Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 1 KDV...